Galéria
Forrás: Ashley Grahamnek köszönhetően nagyon sokat változott a divatvilág viszonya a plus size méretekhez. Pont emiatt feleslegessé vált minden olyan szabály, ami bizonyos testalkat felett fekete és sötét árnyalatok közé szorítja a nőket! Élvezz ki minden színt és trendet, találj rá kedvenc, látványos mintádra és ne érdekeljen egy szabály se, ha jól érzed magad a vidám szettben!
Forrás: Nem feltétlen csak azért hordunk magas sarkút, hogy magasabbnak tűnjünk, csak egész egyszerűen vannak olyan szettek, amikhez nagyon sokat hozzátesz egy-egy ilyen lábbeli. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig csak lapos darabokban járkálj, ne hagyd a gardróbod mélyén porosodni csodaszép magas sarkú cipőidet, ha szeretnéd viselni őket!
Forrás: Úgy gondoljuk, hogy a melltartó választás szabad döntés kérdése, így ha egy-két ruhád anélkül működik igazán, vagy szimplán csak néha jól esik magad mögött hagyni ezt a fehérneműt, akkor HAJRÁ!
Forrás: Sarah Jessica Parker biztosan hangosan felnevetne ezen szabály hallatán, a színésznő ugyanis imádja az alul kicsit tépett, levágott farmerokat és ami azt illeti ő sem az a túlontúl magas típus. A crop farmerok minden testalkattal képesek együttműködni, és ebben napjaink trendjei is nagyon jó partnerek, így elfelejtheted ezt a szabályt is!
Forrás: Az alma alkat esetében, a mellek és a has része a legteltebb, ezt pedig sok régi szabály szereti övekkel karcsúbbá tenni, pedig nem kell. Bár vannak olyan oversize fazonok, amikhez te is szívesen kapsz fel egy övet, de az igazság az, hogy bármilyen alkatod is van, nem kell foglalkoznod azzal, hogy mások mit ajánlanak, vagy mit gondolnak számodra jó megoldásnak. Te csak élj inkább olyan divattrükkökkel, amikkel bármikor szívesen tudsz azonosulni!
Forrás: Ez is egy olyan feleslegessé vált divatszabály, amivel kár is foglalkozni! Elő a szép karokkal és viselj ujjatlant, hiszen a nap végén csak az számít, hogy jól érezted magad abban, amit aznap reggel kikaptál a gardróbodból!

Vannak kivételek: 6 testalkattal kapcsolatos divatszabály, amit ideje felrúgni

Időről időre előkerülnek olyan újabb öltözködési trükkök, amiket megéri kipróbálni!