Galéria
Forrás: Jennifer szerint természetes fényű, egészséges bőrének egyik titka a glikolsav tartalmú kozmetikumok használata.
Forrás: "Határozottan hiszek az SPF-ben!" - így hangzik a sztár egyik legfontosabb szabálya. Jennifer megpróbál kevés időt tölteni a napon, illetve télen-nyáron olyan termékeket használ, amik már önmagukban is tartalmaznak fényvédőt.
Forrás: Munkája miatt a sztár gyakran jelenik meg talpig sminkben, pont ezért ha nem muszáj, nem sminkeli magát, és hagyja bőrét lélegezni.
Forrás: J.Lo nagy hangsúlyt fektet a lélek és a test harmóniájára: "Meggyőződésem, hogy a szépség belülről fakad, és mindig törekedni kell arra, hogy az elme, a lélek, a test és a szellem szinkronban legyenek. Nagy híve vagyok a meditálónak és a mantráknak, lehet, hogy viccesen hangzik, de naponta többször elmondom magamnak a következőt: fiatalos vagy és időtlen."
Forrás: Jennifer kínosan ügyel az arctisztításra, különösen edzés után: "Mindig megmosom az arcomat edzés után, mert ez segít tisztán tartani a pórusaimat, és megtartja a bőröm egészségét".
Forrás: Nem számít, hogy mennyire fáradt, J.Lo soha nem hagyja ki esti bőrápolási rutinját.
Forrás: "Anyukámnak és nagymamámnak is mindig szép volt a bőre, szóval igazán szerencsés vagyok."

Jennifer Lopez öregedésgátló trükkjei

Íme Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei!