Galéria
Forrás: A SANA 707 a legfejlettebb és legmagasabb minőségű vízszintes zöldség és gyümölcsprés

A Sana 707 gyümölcsprés a funkcionalitást ötvözi a kellemes dizájnnal. Az eredmény lélegzetelállító. A lágy vonalvezetés és az éles sarkak nélküli kivitel szó szerint egyedivé teszik ezt a gyümölcsprést. A gyümölcsprés minden része magas minőséget képvisel. Jól viszi a zellert, répát, uborkát és minden keményebb zöldséget. Ráadásul a berendezés tisztítása alig 2-3 percet vesz igénybe, ami nem elhanyagolható szempont.

149 990 Ft
Forrás: Salter MyBody Smart BT testelemző személymérleg

A Salter MiBody mérleg BIA (Bioimpedancia elemzés) technológiát használ, amely alacsony erősségű elektromos impulzust vezet át a testen, és meghatározza a testben található zsírszövet mennyiségélt. Az elektromos impulzus nem érezhető, és teljesen biztonságos. A testtel történő érintkezés a mérleg felületén lévő vezető fólián keresztül történik. Ez a módszer egyszerre számolja ki a súlyt, testzsírtömeget, teljes testvíz mennyiséget, a BMI-t, az alap metabolikus rátát (BMR), a csonttömeget és az és izomtömeget, amellyel sokkal pontosabb képet kaphat az általános egészségi állapotáról és fittségéről.

23990 Ft
Forrás: A OnePlus 9 széria kétségkívül hatalmas mérföldkő a márka számára. A Hasselbladdal közösen fejlesztett Hasselblad Camera for Mobile kamerarendszer pontosabb színeket és kiváló képminőséget eredményez. Mindez a márkára jellemző részletekre való odafigyeléssel kiegészülve magával ragadó felhasználói élményt nyújt. A dedikált monokróm kamera a főkamerával együtt részletgazdag fekete-fehér képeket biztosít, emellett képeinkhez tilt shift hatást is hozzáadhatunk. 4K felbontású videót rögzíthetünk vele 120 fps képkockasebességgel, a DOL-HDR pedig akkor is jól láthatóvá teszi a felvétel tárgyát, ha az hátulról kap fényt. Az új Hasselblad Pro mód a Hasselblad piacvezető szenzorkalibrációját először ülteti át okostelefonba. Mindez a színek pontos és természetes megjelenítését eredményezi, kiváló alapot biztosítva az utómunkához. A Warp Charge 65T egy teljes napra elég üzemidőt biztosít mindössze 15 perc töltéssel. Az új megoldásnak köszönhetően a készülék 4500 mAh-s akkumulátora 29 perc alatt teljesen feltölthető. 

298000 Ft
Forrás: Maxxo növényitej-készítő

A készülék mindehhez összesen 10 programot kínál, amelyek a különféle ételek egyszerű és gyors elkészítésére szolgálnak. A rozsdamentes acél edénybe helyezd bele az összetevőket, az érintőképernyőn pedig válaszd ki a melegítő vagy melegítés nélküli programot. Amint az étel elkészül, a készülék automatikusan tájékoztat.

34795 Ft
Forrás: HONOR Band 6 prémium okoskarkötő hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával és akár 14 napos üzemidővel.

Egészségkövetés: Intelligens 24-órás pulzusfigyelés a TruScreenTM 4.0 technológiával, Véroxigénszint- mérés, Pulzusriasztások előre beállított adatok alapján, Személyre szabott alvástámogatás a TruSleep ™ algoritmus segítségével, Cikluskövető naptár

18 990 Ft

Top 5 kiegészítő, ami megkönnyíti az életmódváltást

Az életmódváltás odaadó türelmet és gondosságot igényel, eláruljuk, hogyan teheted szórakoztatóvá, hogy ne bukj el már a legelején.