Galéria
Forrás: Halle Berry 55 évesen fittebb, mint valaha. A híresség rendszeresen posztol edzéseiről, ami nem csoda, elvégre bomba alakja van.
Forrás: Az 57 éves Sarah Jessica Parker konkrétan azt vesz fel, amit csak szeretne, hiszen mindenben tökéletes alakja van.
Forrás: Jennifer Lopez azon hírességek közé tartozik, akinek testét szinte mindenki irigyli. Nem csoda, hogy az 52 éves sztár előszeretettel posztol róla a közösségi oldalain. Miért is ne tenné, elvégre mesés alakja van!
Forrás: Charlize Theron elmúlt már 46, alakjáért mégis irigykednek a huszonévesek. Nem hiába, hiszen olyan, mintha egy cseppet sem öregedne!
Forrás: Valaki árulja el, hogy mégis mi a titka Jennifer Anistonnak, hogy 53 évesen is még mindig mesés alakja van. Egyszerűen hihetetlen!
Forrás: Bár Catherine Zeta-Jones nem posztol fürdőruhában vagy edzés közben, képeiből még így is tökéletesen látni, hogy 52 évesen milyen jól tartja magát. Valóban irigylésre méltó!
Forrás: Ahol Nicole Kidman megjelenik, ott minden szem rá szegeződik. Nem véletlen, az 54 éves színésznő ugyanis szexibb, mint valaha.

7 híresség, akinek bomba teste van 45 felett is

Ők bebizonyították, hogy a csinos alak nem korhoz kötött!