Galéria
Forrás:

Julianne Moore már elmúlt 60 éves is, a stílusa mégis mindenkit levesz a lábáról. Nála abszolút megfigyelhetők a színes árnyalatok és az egyszerű szabású ruhák.


Forrás:

Helen Mirren már nemcsak az 50 éveseket, de a 70 éveseket is lepipálta, hiszen már elmúlt 76. A színésznő sokszor bebizonyította, hogy a divat kortalan. Mesésen fest egy egyszerű szettben, de egy estélyiben is tökéletesen megállja a helyét.


Forrás:

Jennifer Aniston már 53 éves, a stílusa mégsem tükrözi ezt. A híres színésznő egy valamire esküszik, ha divatról van szó, az pedig a fekete szín. Nem csoda, elvégre mesésen áll neki.


Forrás:

Diane Keaton elmúlt 76, stílusát a mai napig irigyeljük. A színésznő jól tudja, hogy legyen szó visszafogott vagy egy extravagáns szettről, ő tudja viselni.


Forrás:

Michelle Obama az egykori first lady kifinomult stílusáról azonban még a mai napig hallani. Egy biztos: meri viselni a mintás darabokat és a merész színeket is, amit nagyon jól is tesz.


Forrás:

Meryl Streep 72 évesen is mindenkit elkápráztat a stílusával. Visszafogott megjelenése ellenére azonnal rászegeződik a tekintet akkor, ha ő megjelenik valahol. Nem meglepő, hiszen utánozhatatlan.


Híres nők 50 felett, akik imádják a divatot és a stílust

Ők bebizonyították, hogy a csinos alak nem korhoz kötött!