Galéria
Forrás:

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer hajpakolás segít megerősíteni a gyenge, sérült hajat és ápolja a töredezett hajvégeket. Gazdag formulájának köszönhetően ideális táplálást nyújt az igénybevett hajnak.


Forrás:

Joico K-PAK Color Therapy hajvégápoló olaj a festett és melírozott tincseket is képes mélyrehatóan táplálni. Fényessé, selymessé és puhává varázsolja a meggyötört frizurát.


Forrás: Kérastase Elixir Ultime Le Masque hajpakolás minden hajtípust képes ápolni. Egyedülálló kombinációja biztosítja a haj mélyreható regenerálását és táplálását.
Forrás:

L’Oréal Paris Elseve hajvégápoló olaj minden hajtípusra kiváló választás. Erőssé és rugalmassá teszi a hajat, miközben helyreállítja a sérült szerkezetet.


Forrás: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue hajpakolás mélyrehatóan táplálja a sérült tincseket. Emellett javítja a frizura rugalmasságát és ellenállóképesség is.
Forrás:

Kérastase Chronologiste Huile de Parfum hajvégápoló olaj luxus kényeztetést nyújt a tincseknek. A frizurát csodásan ragyogóvá és simává teszi, míg isteni illata kellemes aromát kölcsönöz.


Hajápolási csodaszerek, amiket neked is ki kell próbálnod

Nemcsak a hajad, de te is imádni fogod ezeket a megoldásokat!