Galéria
Forrás: Blazic Winona Ryder személyi asszisztenseként dolgozott, amikor megismerkedtek a színésznő egyik BBQ-partiján. Majd nem sokkal később összeházasodtak Las Vegasban. Ennek már több mint 20 éve.
Forrás: Adam Shulman színésznek és producernek indult, de végül ékszertervezőként teljesedett ki. Felesége nem mindennapi eljegyzési gyűrűjét is maga tervezete. 2012 óta házasok.
Forrás: Diákbarátságnak indult kettejük kapcsolata, majd 12 évvel később egyszer csak felpattant a szikra, és azóta örök hűséget is fogadtak egymásnak. (2014)
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő egy barátján keresztül találkozott Cooke Maroney műkincskereskedővel 2018-ban, amit egy évvel később házasság követett, 2022-ben pedig megszületett első gyermekük.
Forrás: Schumernek a legnagyobb álma teljesült, amikor megismerkedett Chris Fischer séffel. Mi lehetett az? Egy pasi, aki tud főzni!
Forrás: A Spinédzserekkel (1995) berobbant színész a film rendezőjének tanácsára kereste fel azt a sajtóügynökséget, ahol Yaeger is Pr-menedzserként dolgozott. Az első találkozásukat követően Rudd ebédre hívta a nőt, majd minden ment a maga útján: házasság (2003), gyerekek, karrier.

Hírességek, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Visszatér Patrick Bateman.