Galéria
Forrás:

Meryl 1977-ben, 28 évesen még karrierje kezdetén járt, és mindössze egy TV filmszerepet tudhatott maga mögött, ám nem kellett sokat várnia a sikerre, amit az 1978-as A szarvasvadász című film hozott el számára, ahol olyan akkor már ismert színészekkel játszott együtt, mint Robert De Niro, vagy John Cazale. Utóbbi egyébként Meryl vőlegénye volt, boldogságuknak sajnos a férfi korai halála vetett véget 1978-ban.


Forrás: A 76 éves színésznő még ma is nagyon jó formában van, és kifinomult stílusát a 20 évesek is megirigyelhetik.
Diane, 1972-ben, 26 évesen a Keresztapa első részében, karrierje csak ezután indult be igazán.
Forrás: A 78 éves De Niro első filmjét, a The Wedding Partyt 20 évesen forgatta, amit olyan ma már klasszikusnak számító alkotások követtek, mint a már említett A szarvasvadász, a Keresztapa 2., a Taxisofőr, vagy a Dühöngő bika.
Forrás: A mai is gyönyörű 84 éves színésznő, a bal oldali fotón 23 évesen látható karrierje kezdetén.
Forrás: A most 65 éves Tom Hanks, ezen az 1985-ben készült képen 29 éves volt és bár az igazi siker csak ezután jött, már ekkor is volt két olyan filmje, a sellő sztoris Csobbanás, és a nem mindennapi estét bemutató Legénybúcsú, amit ma is sokan ismernek.
Forrás: A Harry Potter és a Downton Abbey  sztárja, 22 évesen a Broadway-en debütált. 1958-ban, 24 évesen megkapta első BAFTA jelölését a Nowhere to Go című filmjéért, amit aztán megszámlálhatatlanul sok sikerfilm követett, és 87 éves kora ellenére, még ma is aktívan színészkedik.
Forrás: A ma 86 éves színésznő, a bal oldali fotó készültekor 24 éves volt és már túl volt első nagyobb szerepén, a Hamupipőkén. 29 évesen eljátszotta Mary Poppinst, amit egy év múlva A muzsika hangja követett.
Forrás: Az 50 felett is dögös Halle Berry, 1986-ban, 20 évesen nyerte el a Miss USA címet és 1989-ben a Living Dolls című sorozattal kezdődött színészi karrierje.
Forrás: A színész a bal oldali képen 24 éves volt és érdekes, hogy számos sorozatszerepe mellett, már akkoriban is volt egy dokis széria, amiben játszott. És első nagyobb filmes alakítását a A gyilkos paradicsomokban láthattuk, szerencsére azóta jó pár újranézhető filmet tudhat maga mögött.
Forrás: A bal oldali kép 1976-ban készült, az akkor 22 éves Travolta már túl volt pár kisebb szerepen, de az igazi áttörést ez az év hozta el a számára a Carrie című filmben, amit 1977-ben a Szombat esti láz, majd 1978-ban a Grease követett.
Forrás: 1987-ben kapták lencsevégre a sztárpárt a Vanity Fair partyján, ekkor mind a ketten 22 évesek voltak. A szerelmesek 1984 és 1991 között alkottak egy párt, románcuknak pedig Robert Downey Jr. különféle függőségei vetettek véget.
Forrás: A manapság leginkább az American Horror Storyból ismert 73 éves színésznő 1976-ban, 27 évesen, kapta meg első filmes szerepét a King Kongban.
Forrás: A most 79 éves színésznő, a húszas évei elején még Off-Broadway produkciókban szerepelt. És 1968-ban, 26 évesen kapta meg első nagy filmes szerepét a Funny Girlt, amit egy év múlva a Helló, Dolly! követett, utána pedig olyan emlékezetes, ikonikus alkotásokban láthattuk, mint az Ilyenek voltunk, vagy a Funny Lady.
Forrás: És ha már Barbra Streisand kapcsán szóba került az Ilyenek voltunk, akkor Robert Redfordot se hagyhatjuk ki. A színész huszonévesként még inkább sorozatokban szerepelt, és nagyobb filmekben, az 1965-ös A helyzet reménytelen, de komolytalan után láthattuk.
Forrás: A gyűrűk ura Gandalfja, karrierjét a színházban kezdte, és 1964-ben tért át a filmezésre, először leginkább sorozatokban szerepelt, ami aztán remek ugródeszkának bizonyult az egész estés filmekhez.

14 híresség ritkán látott a fotói a húszas éveikből, karrierjük kezdetéről

Míg saját magunkról nem mindig szeretünk régi képeket visszanézni, addig a hírességekről annál inkább.