Galéria
Forrás: Hozzávalók 4 adaghoz
30 dkg zöldborsó, 10 dkg spenót, 20 dkg cukkini, 20 dkg brokkoli, 3 dl zsírszegény joghurt, 1 gerezd fokhagyma, negyed citrom leve, bors, 2 ek. extra szűz olívaolaj, medvehagyma ízlés szerint

1. A megtisztított, rózsákra szedett brokkolit, felszeletelt cukkinit, a borsót és a spenótot fazékba tesszük és felöntjük 1 l vízzel.
2. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és puhára főzzük a zöldségeket.
3. Adjuk hozzá a medvehagymát, a joghurtot, a friss citromlevet és botmixerrel dolgozzuk simára

Extra tipp: Ha tartalmasabb levesre vágyunk, készítsünk hozzá garnélarákot.
Forrás: Grillezhetünk mellé spárgát, újhagymát, de még citromot is. A kedvenced lesz!
Forrás: Hozzávalók 4 adaghoz
6 tojás, 1 érett avokádó, 1 dl zsírszegény joghurt, 2 ek. vaj, 1 tk. gyömbér, friss limelé, csipetnyi fokhagyma, só és bors

Az avokádót villával összetörjük. Hozzáadjuk a fűszereket, a főtt tojásokat és a joghurtot. Egy botmixerrel simára dolgozzuk.
Forrás: Hozzávalók 4 aaghoz
10 dkg chiamag, 7 dl kókusztej, citromhéj, csipetnyi vanília, inulin természetes édesítőként

A kókusztejet, reszelt citromhéjat és  vaníliát keverjük össze, ízlés szerint édesítsük, adjuk hozzá a chiamagot, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe vagy min. 30 percig áztassuk fogyasztás előtt.

5 könnyű tavaszi recept arra az esetre, ha már unod az elviteles menüt

Mai válogatásunkban könnyű és fenntartható receptek közül merítünk, ugyanis nemcsak a saját immunrendszerünk egészséges egyensúlyát, hanem a bolygónkét is támogatni kell, hogy elinduljon egy pozitív változás.