Galéria
Forrás:

Harry herceg és Meghan Markle története koránt sem mindennapi. A szerelmesek egy vakrandin találkoztak először, amit feltehetően az egyik közös barátjuk szervezett le a fiataloknál. Úgy tűnik, hogy jól sült el az első találkozás, hiszen azóta is szétválaszthatatlanok!


Forrás: Justin Timberlake és Jessica Biel is azon szerencsések közé tartozik, akik bár nem kerestek komoly párkapcsolatot, mégis megtalálták egymás mellett az igazit. Hálásak lehetnek annak a közös barátnak, aki segített gördülékenyebbé tenni az ismerkedést! Elvégre a mai napig dúl a szerelem.
Forrás:

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szinte elválaszthatatlanok, mióta először találkoztak. Ki gondolta volna, hogy ebből ekkora szerelem lesz?


Forrás:

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolata nem hiába olyan sok mindenki kedvence. Bár már nem ég közüttök a tűz és külön utakon folytatják, de egykor bizony ők is egy barátnak köszönhették szerelmüket. Az egykori álompár végül 7 évig élt boldog párkapcsolatban.


Forrás:

Salma Hayek nem is tudta, hogy egy vakrandira készül, amikor megismerkedett férjével, François-Henri Pinaultal, akivel azonnal egymásba szerettek. Ha nincs ez a titkos randi, talán sosem ismerik meg egymást. De szerencsére volt, és azóta már el sem tudják képzelni az életüket egymás nélkül.


Forrás: Tom Brady és Gisel Bündchen szintén egy jó barátnak köszönhetik szerelmüket. A sportolót egy ismerőse győzte meg arról, hogy randizzon a modellel. Azóta már boldog házasságban élnek és két közös gyerekük is született. Hát nem csodálatos?
Forrás:

Emily Blunt és John Krasinski egy forgatáson találkoztak először, ahol egy közös ismerősük mutatta be egymásnak őket. A szerelmespár nem titkolja, hogy azonnal, első látásra egymásba estek. Hát nem filmbe illő?


7 sztárpár, akik egy barátjuknak köszönhetik szerelmüket

Amikor nem Cupido, hanem egy közös ismerős segít be!