Galéria
Forrás:

A 2013-ban indul CAKÓ rendszeres szereplője a budapesti divathétnek és divatéletnek. Cakó Kinga alapító designjaiban a földszínek és pasztellszínek keverednek, néha egy-egy élénkebb árnyalattal kiegészülve, és nagyon fontos számára a hordhatóság és a nőies kényelem. Budán, a Margit utcában találjátok csinos kis üzletét.


Forrás:

A Cukorgyöngyöt azért válogattam be, mert én ugyan diétázom, de nektek nem kell! És persze azért is, mert ugyan szuperül mutatnak egy csinos tálcán is, de nem kell ott végezniük ezeknek a formabontóan díszített mézeseknek. Hihetetlen, de ehetőek és a design is nagyon jópofa.

 


Forrás:

Szerettem volna egy bőrrel foglalkozó designert is beválasztani, amelyből szintén sok tehetség van a csoportban. Ducsai Judit márkáját, a Ducsai.Leather.Goods-ot választottam, amiely közel 10 éve készít gyönyörű bőr táskákat, kiegészítőket, nőknek ÉS férfiaknak is. Kiváló minőségű, elsősorban növényi cserzésű bőrökkel dolgoznak, melyeket gyakran szokatlan textilekkel vagy gyapjúfilccel kombinálnak.


Forrás:

Legyen smink is, igaz? A sokáig légiutaskísérőként dolgozó Balogh-Kobzos Judit a vegyszermentes élet mellett tette le a voksát és mivel nem talált megfelelő sminkopciókat magának, úgy döntött, akkor megcsinálja ő maga. Így született meg a GlamOriginal Makeup by Nature. A termékek 2 éves fejlesztői munka és kutatás eredményeként jöttek létre, natúr alapanyagokból, állatkísérlet-mentesen, kézzel készítve, egyedi receptek alapján.

 


Forrás:

Czifra Anna innovációja egy divatos cipősarokvédő autóvezetéshez, a Heelgood, amelyet férjével és egy nemzetközileg elismert cipődesigner segítségével alkottak meg. A tavalyi Design Kiállításon is kiállították, és annyira tetszett a szakmai zsűrinek a termék, hogy egy hazai drogéria is forgalmazni kezdte. A terméket Magyarországon gyártatják, 36-45-ös méretig jó férfi és női cipőkhöz is, ráadásul az anyag teljesen visszadarálható, újrahasznosítható és menő!

 


Forrás:

A Nalini két magyar alkotó közös világából bontakozik ki: a Nalini Jewelry ékszereket Farkas Rita, a Nalini Home otthon dekorációs- és rituális tárgyakat Gőrgényi Mea készíti. Alapanyagaik a természet kincsei, főként a réz, a nemesfémek és különböző ásványok. Ez itt épp egy Holdfázis falidísz hegyikristállyal, de nézzetek körül náluk, ha hasonló kincsekre vágytok az otthonotokba!


Forrás:

Liza, a Roomie designere kézzel kötött, puha, modern párnákat és takarókat, valamint kézműves lakásdekorációs termékeket készít, de ami a legjobb, hogy a négylábú kedvenceknek is tervez kényelmes és csinos fekhelyeket.

 


Forrás:

Akik követnek, tudják, hogy nagy szemüveg-fan vagyok! Ezért is ötültem, mikor megtaláltam a csoportban a 2017-ben alapított Thinwood márkát, amely a teljes gyártási folyamatát Kecskeméten bonyolítja. A márka kézzel készített, fa alapú, mégis high-tech szemüvegkeretei a nemzetközi kiállításokon is egyre nagyobb sikereket érnek el. Színben és méretben teljesen személyre szabhatóak, a front részt pedig egy 26 színt tartalmazó skáláról szabadon választhatjátok. Zseni!

 


Forrás:

Ritka az olyan alkalom, hogy egy egészséges termék annyira szexin néz ki, hogy azonnal bekanalaznád – a Viblance-nak, amely kézműves granolákat, müzliket és zabkásákat gyárt, ez sikerült. Csakis természetes összetevőket használnak, nem adnak hozzá sem aromát, sem tejport, sem felesleges adalékanyagokat. Mégis jól néz ki és finom is. Voilá!


Forrás:

Jógázol? Erre is van remek hazai tippem! Gacsályi Anikó jógaoktató 5 évvel ezelőtt hozta létre a szuper kis Yoginis body&soul márkáját, amelyben egyszerű, letisztult szabásvonalú, funkcionális, jól kombinálható, és sportosan csinos darabokat készít a jógaimádóknak és sportolni vágyóknak. Sőt, a yoga és streetwear mellett megjelent a resortwear kollekciójuk is, ha valaki üdüléshez is vinne magával csinos és egyedi darabokat.


Forrás:

+1 A főállásban színészként tevékenykedő Vetlényi Lilinek a vírushelyzet miatt rengeteg ideje szabadult fel, és szerintem szuper dolog, hogy közben alternatívaként beindult nála a torta- és sütikészítés. Azt írja, ti mondhatjátok meg, mi legyen benne és ő megcsinálja, Budapesten pedig még házhoz is szállítja. Brava!


#vegyélhazait: Lakatos Márk 11 kedvence

A stylist szerint minden testet igazinak és szépnek kell látni!