Galéria
Forrás: A kiegészítő oxigén belélegzése mérhetően növeli és optimalizálja a vér oxigéntartalmát, és ezáltal javíthatja az arcbőr színét, üde, friss és rózsás arcpírt eredményezve.

További infót ITT találsz.
Forrás: A Filorga Oxygen-Glow élénkítő krém azonnal hibátlan, hidratált és selymes arcbőrt biztosít, amely egészséges és gyönyörű lesz, nemcsak ránézve, hanem főleg belül is.

További infót ITT találsz.
Forrás: Ez a tonik stimuláló, összehúzó hatású, valamint segíti a bőr oxigénellátását és a védőgát megerősítését. A reggeli tisztálkodás után eltávolítja az egyik napról a másikra felhalmozódott méreganyagokat, és felkészíti a bőrt a további ápolásra.

További részleteket ITT találsz!
Forrás: LIERAC Hydragenist termékcsaládot a SZÖVET OXIGENIZÁCIÓS orvos esztétikai eljárás inspirálta, melynek folyamán oxigénnel juttatnak hyaluronsavat és vitaminokat a bőrbe. Ez a kompozíció lehetővé teszi a bőr újra lélegzését. Ez a beburkolás érzetét nyújtó krém 7%-os HYDRA O2 koncentrátum tartalmának köszönhetően azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek. Sárgabarack olajjal gazdagított formulája selymes bőrállagot eredményez, az arcbőr feltöltődik. A ráncok és finom vonalak napról napra halványodnak, a bőr megőrzi természetes hidratáltságát.
Forrás: Stabilizált folyékony oxigénnel dúsított arcpermet, amely csökkenti a finom ráncokat, javítja az arcbőr vérkeringését, ami egyenletesebb bőrtónust eredményez. Emellett alkalmas égési és vágási sérülések, fekélyek kezelésére, műtét utáni sebek hámosítására. Használható bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára.

További infót ITT találsz.
Forrás: Ez az oxigénben gazdag tisztító mousse eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Különleges angyalgyökér magból készült hatóanyag-kivonatot és termálvizet tartalmaz, ezáltal oxigénnel látja el a bőrt. Innovatív finom hab textúrája eltávolítja a bőrön összegyűlt, oxigén ellátást blokkoló szennyeződéseket.
Forrás: A maszk puhítja, kisimítja és táplálja a bőrt. Használat után a bőr rendkívül puha és ragyogó lesz. Kitűnő kezelést nyújtanak a Montagne Jeunnesse arcmaszkok, amikor a bőrödre ráfér egy kis kikapcsolódást.

További infót ITT találsz.

Oxigénterápia a bőrnek

Vajon az oxigénterápia képes arra a sok jóra, amit állítanak róla? Valóban a korán öregedő bőr legjobb ellenszere? Utánajártunk és szépségfüggőkként bele is szerettünk néhány termékbe!