Galéria
Forrás:

Kate Hudson

Közel 40 évesen még mindig őt irigylik a fiatal lányok. Mesés megjelenése mellett az alakjára sem panaszkodhat a szőke szépség. Elárulta, hogy a méregtelenítő tisztítókúrákra esküszik!

 


Forrás:

Renee Zellweger

Ha valakitől, akkor a színésznőtől valóban érdemes ellesnünk néhány jó trükköt a súlyvesztést illetően! A Bridget Jones sztárjára szinte már alig lehet ráismerni, hiszen olyan átalakuláson ment át az évek alatt, amire kevesen képesek. Az egészséges étkezés mellett a méregtelenítő gyümölcslevekre esküszik!


Forrás:

Colin Farrell

Nemcsak a nők, de a férfiak körében is igen fontos kérdés az egészséges életmód és a fitt megjelenés. Csak úgy, mint a színésznél, aki a kemény edzés mellett szigorú étrendet is követ. Ha mindez nem lenne elég, rendszeresen méregtelenítő gyümölcsleveket is fogyaszt, amivel képes megtartani kifogástalan formáját!

 


Forrás:

Sofia Vergara

A színésznő a negyvenes éveiben jár, de 20 évet letagadhtna, még mindig az egyik legcsinosabb nő Hollywoodban. A rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás mellett a zöld juice-ra esküszik. A zölségekből és gyümölcsökből álló turmix hihetetlen vitaminforrás, amellett, hogy nagyon finom is! Nem titkolja, hogy ennek köszönheti bomba alakját! 


Forrás:

Blake Lively

A színésznő fiatal anyukaként is huszonéveseket meghazudtoló formában van a mai napig. Titka nem más, mint a rendszeres méregtelenítő gyümölcslevek, amiktől olyan bomba alakja van. Egyszerűen hihetetlen! 


Forrás:

Salma Hayek

A híresség tökéletes testének és megjelenésének titkát már évek óta találgatják. Most kiderült: gyümölcslevekkel tisztítja a szervezetét, ami többek között abban is segít, hogy mindig bomba formában legyen. Ezzel nemcsak a testével, de az arcbőrével is csodát tesz a méregtelenítő kúra!


Sztárok, akik léböjtkúrával tartják formában magukat

Elárulták, mitől olyan kifogástalan a megjelenésük!