Galéria
Forrás: DR. HAUSCHKA Volume Mascara 05 Natural Spirit szempillaspirál - limitált kiadás

Bevonja, formázza, meghatározóvá teszi az összes szempillát, ezáltal kifejezővé válik a tekintet. Gyógynövény és ásványi pigment tartalma, mint a Neem levelek, a Fekete tea és a Szemvidítófű, nyugtató hatásúak a szemre. Páratlan minőségű rózsa és méhviasz tartalma minden egyes szempillán bevonatot képez, és selymesen tartja azokat.
Szemgyógyászatilag tesztelt, az érzékeny szemekre, illetve kontaktlencsét viselők számára is használható.

Eredeti ár: 7099 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: EMBRYOLISSE
Artist Secret szempilla erősítő szérum, de a szemöldököd is szeretni fogja!
Az Embryolisse szempilla erősítő szérum tulajdonsága, hogy extra koncentrált, erősítő, aktív összetevők, növekedés fokozó és hullás megelőző formula.
Eredeti ár: 8.699 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: ADERMEDIC Neovisage Hipoallergén szempilla hosszabbító spirál kifejezetten érzékeny szemekre fejlesztve, kontaklencsét viselők számára is. A formulában használt argánolaj intenzíven regenerálja és hidratálja a szempillákat, a karnaubawax pedig megakadályozza a dehidratációt. A panthenol megakadályozza a bőr irritációját a szempillák tövénél, sima, dús és fényes hatást kölcsönöz. Kontaktlencsét viselőknek, kötőhártya érzékenységben szenvedőknek is javasolt, valamint azoknak, akik sok időt töltenek számítógép előtt vagy légkondicionált helyiségben. 

Eredeti ár: 3899 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Dior Diorshow Iconic Overcurl dúsító és göndörítő szempillaspirál
Eredeti ár: 13 700 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Radical extra dúsító szempillaspirál
Eredeti ár: 12 200 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: The Body Shop Super Volume Szempillaspirál - dúsít és intenzíven kiemel
Eredeti ár: 3790 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Happy Go Lash szempillaspirál mindennapi viseletre lett tervezve, de az biztos, hogy 99% természetes eredetű összetevőivel nem mindennapi. Hosszabbá és dúsabbá teszi a pilláidat, miközben ápolja is őket. Szeretni fogod!

Eredeti ár: 4690 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Lash Sport vízálló szempillaspirál -
Ezt az erősen pigmentált, szempilla hosszabbító és kiemelő vízálló szempillaspirált akár sportolás közben is hordhatod. Nem kenődik el, nem pereg le, izzadság és vízálló, így egész nap a helyén marad, még edzés közben is. Vízalapú formulája környezetbarátabb a hagyományos vízálló formuláknál, szilikonmentes, így könnyebb lemosni és viselni is jobb érzés. Jó választás!

Eredeti ár: 5190 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Yves Rocher Elixir dúsító szempillaspirál hibiszkusz peptidekkel, amik erősítik és regenerálják a pillákat. A duplaszálas kúp alakú kefének köszönhetően pontos és kényelmes felvitelt tesz lehetővé.

Eredeti ár: 4990 Ft

A kupont ITT találod!
Forrás: Pharmatheiss szempillanövesztő szérum a hosszabb, erősebb és dúsabb szempillákért!
Eredeti ár: 11.499 Ft

A kupont ITT találod!

Top 10 szempillaspirál és szérum, amit most kedvezményesen szerezhetsz be

Újra visszatért a hatvanas évek ikonikus sminktrendje, és most eláruljuk, hogyan készíts tökéletes Twiggy-pillákat két lépésben!