Galéria
Forrás:

Apivita Wine Elixir Grape Seed Oil ránctalanító olaj mandulaolaj kivonatának és feszesítő hatásának köszönhetően képes helyreállítani,  revitalizálni és hidratálni az arcbőrt.


Forrás:

L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier tápláló kondícionáló megelőzi a hajszálak és a hajvégek töredezését, miközben megkönnyíti a kifésülést is. Kókuszolaj kivonatának köszönhetően hatékonyan látja el a tincseket a szükséges tápanyagokkal.


Forrás:

Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetikai argánolaj ragyogóvá és ápolttá varázsolja a sérült tincseket. Leszámol a száraz hajjal, így a frizurád újra élettel teli lehet.


Forrás:

Catrice Coconut Balm ajakbalzsam mélyrehatóan hidratálja, intenzíven táplálja és meggyógyítja a repedezett ajkakat. Nélkülözhetetlen segítség a bőrnek minden évszakban történő ápolásához.


Forrás:

Dr. Feelgood Organic & Raw mandulaolaj intenzíven hidratál és regeneráló ápolással kényezteti a bőrt. Kedvezően hatással van az ekcémára és a problémás arcbőrre. Arcra és testre is kiválóan használható.


Forrás:

Soaphoria Milky Touch bio kókuszolaj nagyszerűen ápolja az arcot és a testet. Hatékonyan hidratálja és mélyrehatóan táplálja a bőrt. 


Forrás:

Vis Plantis Care Oils argánolaj intenzív hidratálással és regeneráló ápolással kényezteti a sérült hajat. Rendszeres használata mellett a frizurád újra életre kelhet.


7 természetes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikum, ami megszépít

Tedd egészségessé a bőröd és a frizurád a természet erejével!