Galéria
Forrás:

DAISY natural cosmetics

Ha a természetes kozmetikumok szerelmese vagy, akkor ezeknek a termékeknek nem fogsz tudni ellenállni. Bio növényi kivonatoknak és a hazai feldolgozású hidegen sajtolt növényi olajoknak köszönhetően mindenki megszépülhet. A kis családi manufaktúrában készülő termékek minden darabja vegán, szívvel-lélekkel és kézzel készült magyar natúrkozmetikum, visszaváltható csomagolásban.

Keresd a #vegyéltavaszit vásárt az oldalon!


Forrás:

Viktoria Jilek Bio Beauty & Health Care 

A gyógynövények erejét és hatékonyságát még sokan nem ismerjük. Jó hír: ezekkel a termékekkel megtanulhatjuk őket és beépíthetjük a mindennapi rutinunkba is. Legyen szó feszesítő szérumról, nappali krémről vagy szemkörnyékápolóról, itt mindent megtalálunk, amire csak szükségünk van.

Keresd a #vegyéltavaszit vásárt az oldalon!


Forrás:

MarillaSzappan

A szappan szerelmesei ezeket imádni fogják! A növényekkel és ásványokkal színezett, természetes illóolajokkal illatosított szappanok mind hideg eljárással készülnek, majd 1 hónapig érlelődnek. A receptek legfőbb összetevői az olívaolaj, kókuszvaj, és a krémes shea vaj. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvencét!

Keresd a #vegyéltavaszit vásárt az oldalon!


Forrás:

AnnaSoul 

Mindazoknak ajánljuk ezeket a termékeket, akik a természetes összetevőjű készítményeket részesítik előnyben. Ezek a kozmetikumok nemcsak a szépségedet, de az egészségedet is megőrzik. Egytől egyig mesések!

Keresd a #vegyéltavaszit vásárt az oldalon!


Forrás:

ArtNatura

A kézzel készült kozmetikumoknál aligha van jobb. A virágvizes arctoniktól kezdve, a hűsítő szemkörnyékápolón át, egészen a dezodorokig megtalálhatóak a termékek. Emellett férfiak, babák és anyukák számára egyaránt találhatunk olyan készítmények, amik különböző bőrtípusokhoz alkalmazkodnak és többféle bőrproblémákra adnak segítséget. Így mindenki megtalálhatja a számára legjobbat!

Keresd a #vegyéltavaszit vásárt az oldalon!


5 natúrkozmetikum, amit #vegyéltavaszit vásáron megtalálsz

A bőrödnek és a lelkednek is szüksége van egy kis ápolásra!