Galéria
Forrás: Tény, hogy '90-es évek első évében Madonna már bőven kimaxolta a fűző fogalmát, ettől függetlenül azért volt (és van is) még pár emlékezetes kifutós- és vörös szőnyeges pillanata ennek a szexi darabnak, ahogy azt láthatod Sarah Jessica Parker esetében is. Visszatérésük pedig annyira jól sikerült, hogy az Instagram stílus ötletei között most is előkelő helyet foglalnak el.
Forrás: A tarka kockákat is megéri halmozni, akár úgy is, ahogy Sharon Stone csinálta 1992-ben.
Forrás: Az áttetsző anyagoknak még mindig nem áldozott le a csillaga, ám valamiért mégis elkezdtük hanyagolni őket, pedig egész jól hasznosíthatók. Elég csak egy pillantást vetned Winona Ryder estélyijére.
Forrás: Halle Berry 1993-as összeállítása után szabadon már Kendall Jenner is bemutatta, hogy milyen az, ha egy mellény felsőként viselkedik?! A rojtok újhullámos sikeréről nem is beszélve!
Forrás: Folytassuk is egy színnel a sort, a pirosas beütésű rózsaszín darabok ugyanis bármikor bevethetők. Gwyneth Paltrow az 1999-es Oscar-gálán viselt egy ilyen színben pompázó, Ralph Lauren darabot.
Forrás: A halásznadrágokról is kimondottan kevés szó esik. 1999-ben Jennifer Lopez a kor trendjeihez mérten egész jó szettet varázsolt köré, és kis fantáziával akár még sokkal többet is kihozhatunk belőle a melegebb hónapokban.

Trendek a '90-es évekből, amiket még nem késő kipróbálnod

Nem csak elfeledett trendek kelnek mostanság új életre, hanem márkák is!