Galéria
Forrás: Ez az egyedülálló szuper szérum értékes bőrápoló tulajdonságai révén hidratálja és kiegyenlíti a bőrfelszínt, feltölti a finom vonalakat.

Szilikonmentes, illatmentes. olajmentes és kémiai fényvédőmentes. Nem komedogén. Érzékeny bőrön is használható.


17 990 Ft
Forrás: Könnyű éjszakai emulzió, amely
visszaadja az arcbőr szilárdságát és megőrzi feszességét, regenerál és vitalizál, mérsékli a ráncokat és megelőzi azok kialakulását. Intenzíven hidratál, megfiatalítja és energiával tölti fel az érett arcbőrt.

19 200Ft
Forrás: Ez az innovatív, kétlépcsős, hámlasztó gél hidratáló és bőrvédő ceramidot, hialuronsavat és kínai krizantém kivonatot tartalmaz. A ceramidok fenntartják az erős sejttapadást, így megakadályozzák a káros anyagok bejutását a külső környezetből, csökkentik a bőr nedvességvesztését és javítják az epidermisz rugalmasságát. Szuper gyengéd, mégis hatékony összetevőt tartalmaz.

4890 Ft
Forrás: Ebben a bőrregeneráló maszkban a szőrös farkasfog nevű gyógynövényből kinyert bio-retinolt, organikus argánolajat, csipkebogyóolajat és micát (az az ásványi anyag, amely természetes csillogást ad a maszknak) mixeltek össze.

11 990 Ft

Forrás: Semleges pH-értékű, többfunkciós maszk, amely segít az elhalt hámsejtek eltávolításában és a fénytelen, száraz bőr helyreállításában. A bőr textúráját fényesebbé és egyenletesebbé varázsolja.

Olyan hasznos összetevőket tartalmaz, mint a hidratáló shea vaj, jojoba olaj, valamint a grapefruitkivonat és a málnamagolaj, amelyek egyaránt hidratálnak, csökkentik a gyulladást és magas antioxidáns tartalommal rendelkeznek. 


8790 Ft
Forrás: A Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló egy új hibrid bőrápoló prebiotikus termálvízzel gazdagítva. Fed, hidratál és véd - maszk hatás nélkül.

A bőr azonnal megnyugszik és felfrissül.
Érzékeny bőrre is megfelelő.

5 250Ft

Hibrid

A világjárvány hatására felértékelődött az otthoni bőrápolás, és a többfunkciós hibrid kozmetikumok a szépségipar szupersztárjaivá váltak. Neked már megvan a kedvenced?