Galéria
Forrás: Lazíts és menekülj el a szürke hétköznapok elől a La Mer Miracle BrothTM-al átitatott szettjével, melyet a tenger mély, gyógyító ereje inspirált.

A szett tartalma:

The Revitalizing Hydrating Serum 5ml
The Renewal Oil 5ml
The Eye Concentrate 5ml
The Moisturizing Soft Cream 15ml

59.300 HUF
Forrás: Ez az ultra puha krém rendkívül mélyen táplál, visszaállítja a bőr egészséges egyensúlyát. A legendás, bőrmegújító hatású Miracle BrothTM, melyről a La Mer márka híres, tengeri eredetű, megújító energiákkal árasztja el a bőrt. Ideális kombinált, vagy szárazabb bőrtípusra.

111.800 Huf
Forrás: A iS CLINICAL termékek legalább 95% növényi alapú, tápanyagban gazdag összetevőkből állnak. Ezek a természetes alapanyagok számos antioxidánst is tartalmaznak (tigrisfű, matricaria virág kivonat), amelyek hidratálják a bőrt és késleltetik a bőr öregedési folyamatát. Imádjuk!

További infó & ár ITT található!
Forrás: Az MBR® azok márkája, akik szeretik a különlegeset és úgy vélik, meg is érdemlik azt. Az MBR® olyan páratlan kozmetikai termékeket készít, amelyek ezeket az exkluzív igényeket hivatottak kielégíteni.

További infó & ár ITT található.
Forrás: Ezt a könnyű mediterrán arcolajat egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!

21000 Huf
Forrás: Élénk virág egy, a Paradicsomot idéző szigeten. A trópusi esőerdőkben található vörös hibiszkusz csábító szirmairól híres. Az arab jázmin és a vanília érintésével ez a napsütötte, virágos illat magával ragad intenzív puhaságával és érzékiségével.

30ml, 100ml– 26.500 HUF, 53.000 HUF (mindkét kiszerelés csak saját üzletben elérhető, a 30 ml-s kiszerelés a Douglas üzletekben is)
Forrás: “Alkotásaimat azoknak szánom, akik olyan illatot keresnek, amelyek érzelmeket váltanak ki, miközben diszkréten minőséget, luxust és kifinomultságot biztosítanak – egy olyan illatot, amely örökre életük részévé válik.” - vallja a megalkotója, Roja Dove.

További részleteket & ár ITT található.

Tavaszi beauty újdonságok, amik felérnek egy léleksimogató utazással

Sőt, még a szexuális életedet is feldobhatja!