Galéria
Forrás:

Meryl Streep és Don Gummer ezer éve házasok. A boldog pár immáron 44 éve kötötte össze életét. Szerelmük titka pedig nem más, mint a kölcsönös odafigyelés és a problémák megbeszélése.

 


Forrás:

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick már több mint 25 éve boldog házasságban élnek. Elmondásuk szerint a mai napig ugyanannyira odáig vannak egymásért, mint a kezdetekben. Boldog párkapcsolatuk titka, hogy nemcsak szerelmesek egymásba, hanem egymás legjobb barátai is.


Forrás:

Barbra Streisand és James Brolin közel 24 éve élnek boldog házasságban. A szerelmesek szerint őszinteség és kedvesség nélkül nem lehetnének együtt ilyen sok ideje. Emellett nem titkolják, hogy a hosszan tartó kapcsolatuk titka többek között az, hogy külön számlán tartják a pénzüket.

 


Forrás:

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith 21 éve élnek boldog házasságban. Szerintük a boldog és hosszan tartó kapcsolat titka az egymás iránti tisztelet.


Forrás:

Kevin Costner és Christine Baumgartner immáron 18 éve boldog házasságban élnek. Párkapcsolatuk titka, hogy képesek akkor is bocsánatot kérni a másiktól, ha nem feltétlenül gondolják azt, hogy igaza van a másiknak. 


Forrás:

Gisele Bündchen és Tom Brady már 13 éve házasságban élnek. A sok nehézség ellenére igyekeznek minden feladatot jól teljesíteni, ami megóvhatja a kapcsolatukat. Szerelmük titka, hogy mindig feltétel nélkül támogatják egymást.


6 sztárpár, akik elárulták a boldog párkapcsolat titkát

Ezek a sztárok elárulták, hogy szerintük mi a hosszantartó kapcsolat titka!