Galéria
Forrás:

A Trónok harca sorozatból jól ismert szerelmi szálnak egy tragédia vetett véget, ám az életben Rose Leslie és Kit Harington története egy igazi tündérmesévé vált. Hosszú ideig titkolták kapcsolatukat, majd az eljegyzést követően később egy gyönyörű esküvő keretében össze is házasodtak. Azóta pedig megszületett első közös gyermekük is.


Forrás:

A Zöld lámpás forgatásán ismerkedett meg Blake Lively és Ryan Reynolds 2010-ben. Hiába izzott köztük a levegő, akkori párkapcsolataik miatt nem tudott kibontakozni a köztük lévő kémia, ám nem sokkal később szingliként randizni kezdtek, majd 2012-ben össze is házasodtak. Azóta 3 gyermek boldog szülei.


Forrás:

Az 1992-es film, a Sonka forgatásán ismerkedtek össze Penélope Cruz és Javier Bardem, viszont hosszú évekkel később, egy újabb forgatáson lángolt fel igazán a nagy szerelem közöttük. Végül 2010-ben összekötötték életüket, később pedig 2 közös gyermekük is született.


Forrás:

Daniel Craig és Rachel Weisz az Álmok otthona film forgatásán ismerkedtek meg és jöttek össze. Nem sokkal később egybe is keltek. Szerelmük azóta is töretlen.


Forrás:

Ryan Goslingot és Eva Mendest a Túl a fenyvesen film hozta össze. A közös munka során először barátság, majd őrült szerelem alakult ki. Nem sokkal később össze is házasodtak. A boldog pár családja már két kislánnyal is bővült.


Forrás:

Mila Kunis és Ashton Kutcher a színészi karrierjük kezdetén ismerkedtek meg, amikor egy sorozatot forgattak együtt. Mikor az első részt bemutatták, Mila csak 14 éves volt, a kamerák előtti csókja Ashtonnal életének első csókja volt. Hosszú évek kellettek ahhoz, hogy a pár rájöjjön: egymásnak lettek teremtve. Nem sokkal később össze is házasodtak, és boldogan nevelik gyermekeiket.


6 sztárpár, aki egy forgatásnak köszönheti szerelmét

Íme néhány sztárpár, akiknek kapcsolata munkának indult, de szerelem lett belőle!