Galéria
Forrás: Szinte magától értetődő, hogy annyi mozgás mellett, Adam Levine életéből a jóga sem maradhat ki. A Maroon5 énekesének edzéseiről egyébként egy lelkes rajongó külön Instagram oldalt is vezet...
Forrás: Katy Perry exférjének, a humorista Russell Brandnek is a jóga segített abban, hogy maga mögött hagyja az alkohol démonjait. Ő a kundalini jógára esküszik, amit a tudatosság jógájának is neveznek!
Forrás: Woody Harrelson több, mint 30 éve nem csak a jóga elkötelezett híve, hanem vegán életmódé is!
Forrás: Talán emlékeztek arra a történetre, hogy Jared Leto mennyire későn értesült a koronavírus járványról. A színész-énekes ugyanis 2020 elejét, a világtól távol egy sivatagban töltötte és meditált, így hazaérve szinte sokkolta a hír, hogy alig pár hét alatt a feje tetejére állt minden. Ennek fényében talán nem meglepő az sem, hogy a jóga az ő életében is kiemelt szerepet tölt be!
Forrás: Matthew McConaughey szereti a kihívásokat, így az edzései mellé a jógát is beiktatta!
Forrás: David Beckham 2009-ben talált rá a jógára, ami állítólag segített neki abban, hogy még közelebb kerüljön a feleségéhez. Az egykori futballista a bikram jógára esküszik.
Forrás: Sting évtizedek óta a jógázik és hisz abban, hogy ez a mozgásforma lassítja az öregedést!
Forrás: Colin Farrell is a jógával egészíti ki az edzéseit és az ír színész is azt vallja, hogy a jóga segít neki abban, hogy hosszabb és egészségesebb életet éljen.

Épp testben, épp lélek: 8 híres férfi, aki odavan a jógáért

Még akár meglepő is lehetne, de nem az: a jóga ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem csak a nők körében hódít!