Galéria
Forrás:

Novemberben az Egyesült Államok első színes bőrű, női alelnökévé választották a bevándorlócsaládból származó Kamala Harrist.

Na de ki az a Kamala Harris? - tehetjük fel a kérdést, hiszen 2020. augusztusában még csak fogadóirodák esélylatolgató listáiban lehetett olvasni a nevét... 

3.990 Ft


Forrás: ,,Megrázóan szép történet egy lányról, akitől még a nevét is elvették, élete mégis azt példázza, mi tesz valakit emberré."

A szerző Ted előadását eddig több mint 16 millióan látták.

3790 Ft
Forrás: Tristan Gooley navigátor és felfedező könyvében bepillantást enged az élőlények – legyen az növény vagy állat – bonyolult kapcsolataiba. Bebizonyítja, hogy a természet ciklusainak, harcainak megértése gazdagabb és boldogabb életet hozhat számunkra. Különböző technikák bemutatásával kísérletet tesz érzékeink felébresztésére. A tudatos figyelem gyakorlásának és a természetben szerzett élményeink megértésének köszönhetően új kapcsolatot teremthetünk a természettel, sőt általában a világgal – ajtón kívül és belül egyaránt.

Korunkban, amikor az erkölcsi és értékrendi zűrzavar egyre nő, az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. sorozat, mely olyan mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés vagy az egyedüllét, épp erre vállalkozik.

1870 Ft
Forrás:
A Marie Curie-ről alkotott általános kép szerint egy félénk és zárkózott, laboratóriumába visszahúzódó tudós volt. Ám a kétszeres Nobel-díjas másik énje lerombolta ezt az imázst. Férje halála után a nála fiatalabb, nős férfival ápolt szerelmi románca kiváltotta az idegengyűlölő francia közvélemény és a hímsoviniszta tudóstársadalom ellenszenvét.

Ő azonban kitartott amellett, hogy a saját meglátása szerint élje életét, és lendületét a lányainak is továbbadta. Iréne követte anyja nyomdokait a tudomány világában, és Nobel-díjasként munkája kulcsfontosságúvá vált a nukleáris fúzió felfedezésében. Éve haditudósítóként beutazta a világot, majd humanitárius missziókban tevékenykedett. Marie Curie unokája is sikeres atomfizikussá vált.

Ez a tényekben gazdag, személyes és lebilincselő háromgenerációs családi történet a tudomány világának leghíresebb asszonyáról szól. Shelley Emling könyve lerántja a leplet a mítoszról, hogy megmutassa a mögötte rejlő valódi embert, barátot és anyát.

3315 Ft
Forrás: Ne kövesd a konvenciókat – A csodálatos elme kódja megtanít, hogyan érj el sikereket a saját feltételrendszered szerint. Tanulj meg úgy gondolkodni, mint korunk legkreatívabb elméi – megkérdőjelezni, górcső alá venni a szeretetről, spiritualitásról, munkáról, boldogságról és a dolgok értelméről való elképzeléseidet – és új szabályokat alkotni a régiek helyett.

3.190 Ft

5 könyv, ami után elhiszed, bármire képes vagy

Mert a nők valójában bármire képesek.