Galéria
Forrás: Ford sose szerette Rick Deckard karakterét, és már a szövegkönyvet is bugyutának tartotta. Ennek fényében furcsa, hogy az 1982-es alkotás után még a 2017-es folytatásba is feltűnt.
Forrás: A 2001-es alkotást ma már élete legrosszabb filmes döntésének tartja, többek közt a sok túlsúllyal kapcsolatos poén miatt.
Forrás: A skót színész bár ötször bújt a világ leghíresebb titkosügynökének a bőrébe, több interjúban is elárulta, hogy igazából sosem szerette igazán a karaktert. Többek közt ezért is szállt ki az 1967-es, Csak kétszer élsz után!
Forrás: Halle 2005-ben az Arany Málna-díj átvételekor csak annyit mondott szerepével kapcsolatban: "Szeretnék köszönetet mondani a Warner Bros.-nak, amiért beválogatott ebbe a sz*r és istenverte filmbe." Kemény szavak!
Forrás: A világ egyik legismertebb szerelmes filmje öröke beírta magát a filmtörténelembe, ettől függetlenül Kate Winslet úgy gondolja, hogy színészi képességei sokat rontottak a film színvonalán, és még ma sem hiszi el, hogy mennyire rosszul játszotta Rose szerepét.
Forrás: Fura, hogy csak ezt az egy filmjét hangoztatja, bár lehet hogy inkább nem akar reklámot csinálni olyan munkáinak, mint az 1988-as A gyilkos paradicsomok. Ki tudja?! Mindenesetre ez az 1997-es DC alkotást nem csak szerinte sikerült siralmasan gyengére, hanem a képregény rajongók szerint is.
Forrás: A romantikus vámpírsztori, nem csak az Edwardot alakító színész dicsőségfaláról került le! Robert Pattintson állítólag minden fejezet után egyre jobban utálta karakterét, és szerinte az is elgondolkodtató, hogy valaki 108 évesen még szűz...
Forrás: Utólag már nem túlzottan büszkék a filmre, sőt Dakota egy interjúban azt nyilatkozta, hogy hullámokban tör rá a mai napig a szégyenérzet.
Forrás: A színész ma már úgy gondolja, hogy akkoriban a hírnév építése fontosabb volt, ezért is vállalta el a szerepet.
Forrás: Bár ez az alkotás tette fel őt a térképre, ettől függetlenül Troy Bolton karakterét szeretné végleg maga mögött hagyni!

Van úgy, hogy egy színész is rosszul választ: Ezekre a filmekre a főszereplők se büszkék

Ami a gyártóknak kasszasiker, az könnyen lehet, hogy egy sztárnak csak karrierje szégyenfoltja!