Galéria
Forrás: A 40 éves brazil modell kedvence nem más, mint a csokitorta, elmondása szerint sokszor egy szeletnél meg se áll!
Forrás: A dél-afrikai modellről mi se gondoltuk volna, hogy ennyire imádja a szénhidrátokat. Egy ideális étkezés számára a következőképpen néz ki: előételnek egy kis burrata, ami egy bivalytejből készült töltött sajt; főételnek carbonara, a desszert pedig nem más, mint egy dél-afrikai melba puding, ami egy karamellás, baracklekváros piskóta pudinggal vagy fagylalttal tálalva.
Forrás: Az európai, afrikai és brazil felmenőkkel is rendelkező modell egy interjúban elmesélte, hogy reggelire leginkább kolbászt, tojást és szendvicset eszik, ebédre grillcsirkét zöldségekkel és rizzsel, vacsorára meg simán belefér egy jó steak, burgonyapürével és zöldségekkel.
Forrás: Az amerikai modell elmondása szerint sosem diétázik, bár ilyen étrend mellett nem is nagyon kell. Hannah kedvencei ugyanis a hal, és mindenféle zöldség és gyümölcs. Édesszájú lévén bár bűnözni szokott, de az is kimerült az étcsokiban.
Forrás: A portugál szépség a megfelelő balansz híve. Így tehát nem von meg magától semmit, de ha egyik nap pizzát eszik, a következő alkalommal inkább csak valami könnyebb falatot választ.
Forrás: Általában csirkemellet eszik barna rizzsel és nyers zöldségekkel, de egy interjúban elárulta, hogy szeret mindent, ami egészségtelen, és ilyenkor ő leginkább a pizzára és a sült csirkére gondol!
Forrás: Bár a mac and cheese (amerikai sajtos tészta) a kryptonitja, leginkább lazacot, arugula salátát és édesburgonyát eszik.
Forrás: A modell őszintén vallott arról, hogy ő a magánéletben is az egészséges ételekre esküszik. Így sokszor eszik halat, csirkét, salátát és zöldségeket. Emellett pedig nagyon sok gyümölcslevet iszik!
Forrás: A brazil modell is a zöld levek híve, és annyira odafigyel a helyes táplálkozásra, hogy az utóbbi években már a glutént is száműzte a konyhájából.
Forrás: Ha úgy van hangulata, kolbászt és tojást eszik reggelire, de a bagelekért is bolondul, és a pirított kelkáposztának sem tud ellenállni!
Forrás: Róla már csak az Instagram-posztjai alapján is tudjuk, hogy imád enni, na meg főzni is! Kedvence a rukkola saláta és a hamburger. Minden formában!
Forrás: Imádja a latin kajákat, így ha tehetné mindig rizst, babot és sok-sok húst enne.

Enni mindenki szeret: Ezekért az ételekért bolondulnak a modellek

A szóbeszéddel ellentétben a modellek is szeretnek enni, hogy ki és mire esküszik, ha finom falatokról van szó? Lássuk!