Galéria
Forrás:

„Az egyik védjegyem a laza hullám, amit a sussexi hercegnénél, és sok más ügyfelemnél is alkalmazok. Ettől a haj elegánsnak, természetesnek és könnyednek tűnik, vagyis az egészséges haj benyomását kelti." - mondja George Northwood.


Forrás:

"Egy jó hajformázó vagy textúrázó spray, remek alapot jelenthet a frizurádnak. Ha elkészítetted a puha hullámokat, használj például tőemelőt, így játékosságot és vitalitást adhatsz a frizurádnak, függetlenül attól, hogy hajad milyen állapotban van. Ezzel elérheted, hogy dúsabbnak, és egészségesebbnek tűnjön."


Forrás: „A hajkiegyenesítők statikussá tehetik a vékonyszálú hajat, és eltüntetik belőle a természetes mozgást, míg a hajsütővasak volument és életet adnak a frizurának."
Forrás: „A rendszeres vágás javítja a haj egészségét, emellett tömeget és játékosságot kölcsönöz neki. Ha rendszeresen trimmelteted, akkor hajad mindig friss, ápolt és gyönyörű lesz."
Forrás: „A rendszeres mélykezelés feléleszti a száraz, igénybevett hajat. Használd heti rendszerességgel, hogy intenzív kondicionálást kapjon, ezzel fokozva annak textúráját és ragyogását. Így hajad erős és egészséges lehet."
Forrás: "A forró eszközök jelentősen ronthatnak hajad állapotán, így ha teheted használd őket minél kevesebbszer. Ugyanez igaz a hajszárítóra is. Ha megteheted, hogy a levegőn száradjon meg a hajad, rövid időn belül észreveszed majd a pozitív változásokat."
Forrás: „Óriási híve vagyok a haj növekedését támogató étrend-kiegészítőknek” - mondja Northwood.”Én a The Beauty Chef Collagen Inner-Beauty Boost-ot ajánlanám leginkább. Ez egy iható probiotikum, ami  szőlőmag-kivonatot, cinket,és  C-vitamint tartalmaz, ezzel erősítve a hajat és a körmöket."
Forrás: "Ha egyszerűen elkészíthető de gyönyörű frizurára vágysz, a szakértő azt tanácsolja, hogy készíts egy laza kontyot (ha lehet egynapos hajból): copfozd fel a hajad a fejtetődre, majd tekerd körbe a hajadat, és tűzd meg hullámcsattal. Reggel fújd be hővédőspray-vel, majd kicsit száríts rá meleg hajszárítóval, és engedd ki. Hidd el a végeredmény magáért beszél."

8 tipp az egészséges hajért, Meghan Markle fordrásztól

Hosszú és egészséges haj? Megfelelő gondoskodással nem lehetetlen!