Galéria
Forrás: A 2000-es évek diadalmenete persze még tart, ennek ellenére a mínusz fokok mellé jól jön néha egy kis tudatosság. Éppen ezért gondolhatták a tervezők is úgy, hogy egy kis időre szabást váltanak és újra előtérbe helyezik a magas derékkal tervezett darabokat - nem mellesleg ennél a stílusnál szerintünk jobban is tud működni ez a fazon.
Forrás: Ár: 18.990 Ft - itt!
Forrás: A kordbársony egy ideje már visszatért a köztudatba, ám népszerűsége még mindig igencsak alacsony szinteken mozog. A választékot elnézve azonban egyáltalán nem tűnik annyira lehetetlen küldetésnek az, hogy ezen a visszafogott lelkesedésen idén egy kicsit javítson. Elvégre minden olyan plusz megvan benne, aminek köszönhetően bármilyen darabbal képes megtalálni az összhangot.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: A farmerek körében is mostanság a bővebb stílusban alkotott trendek a legnépszerűbbek, éppen ezért várható volt, hogy ez lesz a sztenderd a bőrhatású nadrágok körében is.
Forrás: Ár: 24.990 Ft - itt!
Forrás: A melegítők olyan régóta biztos pontként tengődtek a mindennapjainkban, hogy most jött el számukra a megérdemelt pihenés ideje. A valamivel könnyebb, nejlon anyagból készülő ejtőernyős nadrágok nemrég csöppentek bele a legkeresettebb termékek táborába, ám adottságaikat figyelembe véve szinte biztosra vehető, hogy ez jó ideig maradnak is majd. Éppen ezért befektetésnek sem utolsó egy ilyen laza szabású, könnyed darab.
Forrás: Akciós ár: ~ 18.500 Ft - itt!

4 téli nadrágtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Télen bár rétegekbe burkolózunk, attól még bátran lehet ötletelni, hiszen a hideg idő nem lehet akadálya annak, hogy szuper farmeres szettekben tündökölj most is!