Galéria
Forrás: A halak csillagjegyűek még mindig álmodoznak arról, hogy a Jézuska létezik, legalábbis szereti magát ebben a hitben tartani, gyermeki lelkesedéssel várva az ünneoet. Képes még felnőtt fejjel is felkészülni az érkezésére. Mi ez, ha nem ünnepi hangulat?
Forrás: A kos csillagjegyűek a karácsonyi hangulatnál semmit sem szeretnek jobban. Lételemük a díszítés és az ünnepi légkör kialakítása.
Forrás: A nyilas csillagjegyűek imádják ezt az időszakot. Elengedik az év végi stresszt és csak élvezik a karácsonyi zenéket, finom ételeket és töltődnek az ünnap erejével! Mindent szeretnek, ami a karácsonnyal kapcsolatos.
Forrás:

A skorpiónál nincs jobb házigazda az ünnepekkor. Alig várja, hogy vendégül láthassa az egész családot és a barátokat. Ha még főzhet is nekik, az az igazi ajándék számára. 


Forrás: Az oroszlán csillagjegyűek egyszerűen imádnak karácsonyi ajándékokat beszerezni. A karácsony számukra nemcsak ünnep, hanem egy hatalmas buli is, aminek minden percét szeretik kiélvezni.
Forrás: A rák csillagjegyűeknek nincs is nagyobb ajándék, mint a családdal együtt töltött idő. Számukra minden nap ünnep, amit a családjukkal tölthetnek.

6 csillagjegy, akik egyszerűen odavannak a karácsonyért

Nekik garantáltan ez a legszebb időszak az évben!