Galéria
Forrás: Boris Karloff, akit Frankenstein karaktere tett ismertté és Fred Astaire gyönyörű táncpartnere Ginger Rogers, egy Los Angeles-i karácsonyi partin 1932-ben. A filmipar számára is ez egy igencsak nehéz időszak volt, hiszen a nagy gazdasági világválság elején járunk még ekkor, ennek ellenére a díszes, ezüstös füzérekkel teleaggatott fa nem maradhatott el.
Forrás:

Shirley Temple, 1932-ben mindössze 4 évesen kezdte filmes karrierjét és az egyik legfoglalkoztatottabb gyerekszínészként tartották számon, bár karrierje 22 évesen véget ért, még ma is sokan emlékeznek arra a bájos kislányra, akit egy egész világ imádott. A kép 1935-ben készült!


Forrás:

Jare Russellt láthattad többek közt Marilyn Monroe oldalán a Szőkék előnyben című filmben, itt éppen 1941-et írunk és a színésznő éppen ajándékokat rejt el.


Forrás: A portugál születésű, brazil Carmen Miranda volt korának brazil szexszimbóluma. Itt éppen 1944. december 25-öt írunk és a CBS rádióműsor karácsonyi adásában lépett fel.
Forrás: A '40-es évek híres gyerekszínésze, Jackie "Butch" Jenkins és az 1943-as filmjéből ismert Lassie éppen ajándékokat bontogat 1947 karácsonyán.
Forrás: Judy Garland kislánya, a ma már világhírű Lisa Minelli 1948-ban, 2 évesen lelkesen állt neki a karácsonyi fagyinak édesanyja egyik színész barátjának buliján!
Forrás: A gyönyörű színész- és énekesnő Doris Day és Bob Hope humorista, a Mikulás társaságában készültek elrepülni Berlinbe, a katonák szórakoztatására 1948-ban. Kettejük híres duettjé, a Baby It's Cold Outside-ot pedig te is biztosan ismered!
Forrás: Egy szerencsés vásárló karácsonyi bélyegeket vásárolt és melléjük egy váratlan puszit is kapott Michael Douglas édesapjától, Kirk Douglastől 1949-ben.
Forrás: Audrey Hepburn, karrierje kezdetén 1949-ben egy karácsonyi revüben, babaként lépett fel a Cambridge Theaterben.
Forrás: 1951-ben Marilyn Monroe egy kandalló előtt pózol harisnyában, az amerikai katonák legnagyobb örömére.
Forrás: Ingrid Bergman, háromszoros Oscar-díjas svéd színésznő, hazájának hagyományai szerint ünnepli a karácsonyt ezen az 1952-es képen, mellette ül 2 éves kisfia, Renato Roberto Rossellini.
Forrás: Sophia Loren éppen a karácsonyi dekorációt készíti római otthonában, 1953-ban.
Forrás: Elizabeth Taylor 1955-ben éppen karácsonyi lapokat ír.
Forrás: 1956-ban Natalie Wood és kutyusa, akinek a ruhája már láthatóan karácsonyi hangulatban van.
Forrás: Joséphine Baker volt az első afroamerikai nő, aki már jelentős filmben játszott főszerepet. Itt éppen 1956-ban gyermekeivel díszíti a karácsonyfát. A színésznő összesen 12 gyermeket fogadtak örökbe, akiket Szivárvány-törzsnek hívott, ezzel is bizonyítva a világnak azt, hogy különböző etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül is tudnak emberek békében és boldogságban élni együtt.
Forrás: Grace Kelly monacói hercegnő, 1957-ben tartott karácsonyi rádióbeszéde során, az ünnepi üzenetek helyett, inkább az ENSZ-szel összefogva egy olyan beszédet fogalmazott meg, melyben segítséget kért az Európában még mindig menekülttáborokban élő több száz ember számára.
Forrás: Az '50-es évek egyik nagy szexszimbóluma, Jayne Mansfield kislánya társaságában egy Hollywoodban rendezett karácsonyi parádén 1958-ban.
Forrás: Végül egy 1965-ös képpel zárnánk a sort, ahol Julie Andrews és Christopher Plummer, A muzsika hangja gyerekszereplőinek társaságában bepillantást enged a Von Trapp család karácsonyába.

Nosztalgikus karácsonyi képek! Utazz velünk Hollywood aranykorába

Hogy milyen volt évtizedekkel ezelőtt a sztárok karácsonya? Nosztalgikus régi fotók következnek!