Galéria
Forrás: Ez a bluetooth fülhallgató akár 4 órányi folyamatos beszélgetést vagy 6 órányi zenelejátszást tesz lehetővé egy feltöltéssel. A könnyű tokkal a fülhallgatót háromszor feltölthetjük, ami így összesen 24 órás használatot biztosít. Bluetooth 5.0 támogatásának köszönhetően gyorsan csatlakoztatható okostelefonhoz, a késleltetési időt akár 130 milliszekundumra csökkentve, így a kijelzőn látottakkal szinkronban hallható hangélményt nyújt. IP54 szabvány szerint bírja a vizet és a port, nem ártanak meg neki az esőcseppek, és sportolás közben is használható. Az intuitívan kezelhető, érintésre aktiválódó gombok és a hang alapú asszisztens segítségével útközben is egyszerű a kezelése.

További részleteket ITT találsz.
Forrás: Mostanra már legalább egyszer mindenki megtapasztalhatta, hogy egy-egy diszharmonikus fény vagy kameraszög vagy  “szép kis tréfát” űzhet belőlünk. Ahhoz hogy ezt elkerüld, vesd be a körlámpát, amelyen meleg és hideg színeket is megtalálsz, a színhőmérsékletet 3200-6500K között állíthatod be.

23900 Ft

További infót ITT találsz.

Forrás: Praktikus választás!

6490 Ft

Forrás:

A Honor 9X Pro egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátora és gyönyörű vizuális élményt biztosító kijelzője révén korlátok nélküli szórakozást kínál felhasználóinak.
A Honor 9X Pro kristálytiszta és elképesztően részletgazdag fotókat készít. Hátlapi kamerarendszere három elemből áll, egy 48 megapixeles fő kamerából, egy 8 megapixeles, 120°-os látómezőt biztosító, szuper széles látószögű lencséből, valamint egy 2 megapixeles, mélységélességet segítő szenzorból. A tripla kamerarendszer nemcsak nappal, hanem AIS Super Night módban éjszaka vagy korlátozott fényviszonyok között is lenyűgöző képeket rögzít.

Az előlapi lencse nem foglalja a helyet a kijelzőn: a 16 megapixeles, szelfi készítésekor azonnal, automatikusan felugró pop-up kamera a készülékház oldalában kapott helyet.

További részleteket ITT találsz.


Forrás: A Bang & Olufsen a high-end dizájn elkötelezett képviselője. A hangszóró mini Jack-el vagy Bluetooth-szal csatlakoztatható a gépedhez, azonnal felismeri a telefonod, legyen az Android vagy IOS, aztán már mehet is a parti. Meglepően erősen és tisztán szól.

További információt ITT találsz!
Forrás: Az Asus Zenbook modelljei nagyon jó vétel azok számára, akik a mindennapi feladatokhoz keresnek egy átlagon felüli gépet. Gyönyörű a kijelzője, a színek élénkek és a fényerő is átlagon felüli.

További információt ITT találsz.

Nélkülözhetetlen kütyük zoom partihoz

A karácsonyi partik nem maradnak el, csak más térben kerülnek megrendezésre. Jobb, ha felkészülsz!