Galéria
Forrás: A jó nyakkendő csomó az, ami alatt egy kis gödör is van! Mindez nagyon egyszerű: mindössze annyit kell tenned, hogy a mutatóujjadat a csomó alatt tartod, miközben meghúzód a nyakkendőt. Lehet azt gondolod, hogy ez annyira nem is fontos, de hidd el, az ördög a részletekben rejlik!
Forrás: Egy pique póló akkor igazán tökéletes, ha újszerűen hat. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a pólót csak rövid ideig és mindig hideg vízben mosod, és olyan vállfára akasztod, ami a teljesen lefedi a póló vállrészén található varrást. Illetve sose felejtsd el begombolni az összes gombot, hiszen így lesz majd szép az esése száradás után is. A vasalást pedig mindig alacsony hőmérsékleten végezd, a gallérokat pedig hagyd ki belőle, mert akkor lesznek szép szorosak.
Forrás: Az ingujjad hossza mindig pontosan egyezzen a zakód hosszával, és figyelj arra is, hogy az ing mandzsetta, alig takarja el a kiálló kulcscsontot.
Forrás: A barna egy rendkívül szép és sokoldalú árnyalat, ám az irodai környezetben inkább kerüld. Természetesen a hétköznapokban nyugodtan élhetsz vele, de a hivatalos viseletek listájáról inkább húzd ki!
Forrás: Megéri befektetni! Magyarán néha-néha érdemes meglepned magad valami drágább, minőségi dologgal, ami aztán akár hosszú éveken át a gardróbod éke lehet. Tehát kevesebb néha több, így felesleges lenne ész nélkül halmozni mindent!

A férfi stílusa: 7 örök érvényű stílusszabály, amire érdemes figyelni

A mai trendek világában sok régi szabály lazulni látszik, mégis vannak olyan dolgok, amiken az idő múlása sem változtat.