Galéria
Forrás: Indítsd pompásan a napot! Ha megkívánnál egy pompás kávét vagy csak jól esne egy ágyba reggeli, akkor rendelj a Pompásból!

Emellett a srácok szenvedélyes pizza készítők, receptúrájuk hamisíthatatlan, ha egyszer megkóstolod pizzájukat, többé nem szabadulsz a varázstól.

További infót ITT találsz.
Forrás: Újragondolt magyar klasszikusok az otthonodban is. Válaszd a DNB Budapestet, ha maradnál a hazai ízeknél, de valami kivételesen finomat ennél, magas minőségben.

Sőt, most az ünnepi menüvel sem kell szenvedj, bízd rájuk az omlós kacsasült, vagy a tökéletes pulyka elkészítését. Rendeld házhoz tőlük a legfinomabb karácsonyi fogásokat.

További infót ITT találsz.
Forrás: A legjobb autentikus közel-keleti ízeket keresed, ráadásul vega vagy vegán opcióban? Akkor rendeld házhoz a hummusbar hummus különlegességeit, forradalmi falafelét, shakshukáit vagy pita szendvicseit!
Forrás: Nincs meccsnézés jóféle csípős csirkeszárny nélkül – vagy egy brutál, csirkés szendó nélkül. A Crunchy-ban mindkettőt megtalálod, ráadásul igazi hazai, szabadtartású, tanyasi csirkékből!
Forrás: Borozz otthon! Fehér, vörös, rosé vagy egy különleges pezsgő? Válaszd ki a DiVino kínálatából és rendeld házhoz a kedvenc magyar tételeid, ezzel is támogatva a hazai fiatal borászokat. Keresd a további információkat a DiVino social media felületein!
Forrás: Ha hiányoznak a napsütötte Itália klasszikusai, akkor rendelj a Vapiano-ból:

Friss házi tészták, helyben sütött pizzák, izgalmas saláták - állítsd össze úgy, ahogy a te szereted!

A négy éttermük, és mindhárom házhoz szállító applikáció segítségével szinte teljesen Budapest területére rendelhetőek kedvenceid.
Forrás: Angus húspogácsa, saját pékműhelyben sült buci, házi recept alapján készült szószok. A jó hír pedig, hogy a Zing élményről otthon sem kell lemondanod.

Top 7 étterem, ahonnan megéri rendelni, ha nincs időd főzni

Ha te is unod már az egyforma napokat, a megszokott illatokat és ízeket, ráadásul se időd, se türelmed a kovászoláshoz és kenyérsütéshez, akkor a következő válogatásunk neked szól.