Galéria
Forrás:

Egy csontból vagy féldrágakőből készült lemezt használnak eszközként, és a kezelés a meridiánokon, illetve az azokon elhelyezkedő akupresszúrás pontokon történik, de nem csupán a kezelt pontokon, hanem sokkal szélesebb területen fejti ki hatását.

Látványos anti-aging kezelés, amely csökkenti a ráncokat, emeli, feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, a fáradt, stresszes bőrt energetizálja, egészséges „rózsás” arcszínnel ajándékozza meg.
Forrás:

A kezelés hatását a Medical Beauty Research® különleges Night olajkeveréke (algakivonatokat és sejtregeneráló növényi olajkeveréket tartalmaz) és a feszesítő, mély hidratáló hialuron maszkja fokozza, amelynek hatóideje alatt feszesítő bőrápolóval végzett kar és kézmasszázzsal kényeztetnek a BeautyPest Inc szépségszalonban.

További részletek ITT!
Forrás:

A Hollywoodban csak “Vörös Szőnyeg Arckezelésként” jegyzett fiatalító kúra amellett, hogy tökéletesíti és újraépíti a bőr szerkezetét, kisimítja a ráncokat és mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat. A meleg fahéj és hűsítő mentaaromájú krémek és szérumok együttesen fejtik ki hatásukat a professzionális arcmaszkokkal. Próbáld ki a Beautypontban!

További részletek ITT!
Forrás:

További infó ITT!
Forrás:

Az Intraceuticals azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját. Magas nyomású oxigén segítségével hialuronsavat, valamint vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját juttatják a bőr mélyebb rétegeibe.

További részletek ITT!

Új galéria (2023. 06. 14)

Három különös arckezelés, amik bizonyítják, hogy a bőrápolás művészet.