Galéria
Forrás:

Goldie Hawn és Kurt Russell 1968-ban találkoztak a The One and Only forgatásán, de csak tíz évvel később jöttek össze. Pletykák ugyan vannak, de a legendás szerelem a mai napig lángol. 


Forrás: Jennifer Garner és Ben Affleck anno a Pearl Harbor forgatásán találkozott először, de csak egy későbbi forgatáson kerültek közel egymáshoz. A gyönyörű színésznő nem tudott tovább együtt élni az alkoholproblémáiról hírhedt férfivel. 2015-ben jelentették be válásukat, majd három évvel később váltak el útjaik. Milyen kár értük!
Forrás:

Eva Mendes és Ryan Gosling a Túl a fenyvesen forgatásán ismerkedtek meg 2011-ben. Még abban az évben el is jegyezte a sármos színész szerelmét, sőt, pár hónappal később össze is házasodtak. Azóta már két kislányuk is született és a sztárpár azóta is a legnagyobb boldogságban él. Sőt, ami azt illeti mostanság az a hír járja, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket! Kell ennél több?


Forrás:

Jenna Dewan és Channing Tatum 2006-ban a Step Up forgatásán ismerkedtek meg, és nem sokkal később egymásba is szerettek. 2009-ben volt az esküvőjük és egy kislányuk született, Everly, aki már ötéves. A nagy szerelem ellenére 9 év házasság után külön útra tértek. 


Forrás:

Emma Stone és Andrew Garfield 2010-ben találkoztak a Csodálatos Pókember forgatásán, bár ekkoriban mindketten kapcsolatban éltek, mégsem tudtak egymás nélkül élni. Szerelmük 2012-ben bontakozhatott ki, ám nem sokkal később szét is mentek. 


Forrás: Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmi életét ki ne ismerné? A két sztár kapcsolata a Mr. és Mrs. című film munkálatai során bontakozott ki. Ám a közvélemény kezdetben nem nézte jó szemmel azt, hogy egy párt alkotnak.Idővel úgy tűnt, minden őket igazolja: 6 gyermeket neveltek közösen és 12 évig voltak együtt. Aztán jött a váratlan nagy fordulat: oda lett a nagy szerelem!
Forrás:

Rachel Weisz és Daniel Craig 2010-ben szerettek egymásba az Álmok otthona című film forgatásán. A barátból lett szerelmespár magánéletüket nagyon óvják, mégis mindenki tudja, hogy évek óta boldog kapcsolatban élnek. 


Forrás: Mila Kunis és Ashton Kutcher 2012-ben szerettek egymásba, két évvel később pedig el is jegyezték egymást. (És ami a legédesebb: már tini korukban is együtt forgattak, és Milának Ashton volt az első csókja!!!)
Hisszük vagy sem, a többiekkel ellentétben ők még mindig boldog házasságban élnek. Reméljük így is marad!
Forrás:

Jennifer Aniston és Justin Theroux kapcsolata nagy örömöt jelentett a rajongóik számára. Ám a lila köd korán el is múlt, mindössze két év után beadták a válókeresetet. Pedig milyen jól álltak egymásnak! 


Forrás:

Blake Lively és Ryan Reynolds a Zöld lámpás 2011-es forgatásán keltették fel egymás érdeklődését. Akkori párjuk ellenére mindketten véget vetettek a kapcsolataiknak. A rá következő évben összeházasodtak, azóta pedig már három gyermekük született és úton van a negyedik.


10 sztárpár, akik egy forgatásnak köszönhetik szerelmüket

Házi nyúlra nem lövünk, tartja a mondás, vagyis munkatárssal soha nem szabad szerelembe esni, mert csakis bajjal jár. Legalábbis sokak szerint, mégis vannak olyan szerencsések, akik egy forgatás alatt találták meg az igazit.