Galéria
Forrás:

A partner megismerése során lassan -randevúról randevúra- betekintést nyerünk a másik baráti körébe, életstílusába, hobbijába. Általa egy új világ tárul elénk, amivel kapcsolatban eldönthetjük, hogy be akarunk-e oda lépni vagy sem. Ha nyitottak vagyunk ezen terepek megismerésére, készek vagyunk belevetni magunkat egy olyan kalandba, ami során új emberekkel találkozhatunk, eddig ismeretlen hobbikat próbálhatunk ki, akkor csak nyerhetünk. Mit is? Tapasztalatot és akár egy új szerelmet is. A rugalmasság és a nyitottság rendkívül vonzó személyiségjegy, jele annak, hogy érdeklődésünk tág és színes.


Forrás:

A jó hallgatóság nem azt jelenti, hogy remekül kihasználható a személy, mert mindenki szemetesládája tud lenni. A jó hallgatóságot tiszteli a másik, érzi, hogy valóban figyel. Egy friss kapcsolatban ennek a tulajdonságnak a megléte azt sugározza a partnernek: figyel rám, kíváncsi rám, komolyabb dolgokról is beszélgethetünk majd a jövőben.

 


Forrás:

Nem elsősorban a szexuális vonzalomról van itt szó. Sokkal inkább azok a gesztusok sorolandók ide, melyek a másik iránti vonzalom jelei, melyek akár az utcán egy kézfogásban, a moziban egy ölelésben, a Tv nézés során a másik karjának cirógatásában nyilvánul meg.

Ha ez a fajta testi igény a másikra meg van benned, ne rejtegesd. A férfiak ezen érzelmi és testi közeledésed, odaadó csodálói lesznek.  


Forrás:

Igazán büszke lehetsz arra, hogyha könnyen tudsz oldódni és még humorérzéked is vagy. Jó ha tudod: az egyik legvonzóbb tulajdonság birtokában vagy akkor, ha idegen embereket vagy épp egy komplett társaságot tudsz megnevettetni, egy pont jó időben beszúrt megjegyzéssel. A nevetés, a jókedv, a könnyedség, ha skálán mérnénk 1-ről közel a maximumig tudna repíteni egy ismerkedés során.


Forrás:

Dr. Seth Meyers szakpszichológus azt tapasztalta, hogy a legfontosabb és egyben a legvonzóbb személyiségjegy az, ha az ember képes a saját hibáinak belátására és képes azokat a másik számára beismerni. A kapcsolat eleje mindig édes, de ahhoz, hogy az évekig tartós és szerető légkörű legyen -a kisebb- nagyobb hullámvölgyekkel együtt- fontos, hogy tudjunk felelősséget vállalni tetteinkért. Míg az érzelmileg éretlen ember védekezni próbál egy probléma láttán és azt a másikra akarja hárítani, addig az önreflexióval rendelkező ember belátja azt, bocsánatot tud kérni vagy épp meghallja a másik szavát és meg tud bocsátani.  


5 vonzó női személyiségjegy, amiknek semmi közük a megjelenéshez, de a férfiak ezeket egyszerűen imádják!

Bizonyos ruhadarabokban, megvan az a plusz, amitől egész egyszerűen szexibbnek érezzük magunkat - és ez bizony így is van!