Galéria
Forrás: Angelina Jolie rengeteg mai fiatal példaképe. A jótékonykodás mellett a tudatos világszemléletéről is híres. Állatvédőként nem is lenne hajlandó olyan termékeket használni, amik állatokon kísérleteznek.
Forrás: Sandra Bullock nemcsak a Beépített szépség című filmben ragyog, hanem az életben is. Többek között ez annak köszönhető, hogy már régóta a természetes kozmetikumokat használja. Milyen jól teszi!
Forrás: Sarah Jessica Parker megjelenése mindig kifogástalan. Nem hiába, hiszen natúrkozmetikumokkal tartja fiatalon a bőrét.
Forrás: Jennifer Lopezről nem lehet eleget áradozni. Hogy mégis, hogy lehet még mindig ilyen formában 51 évesen? Egy biztos: a természetes összetevőjű termékek csodát tesznek bőrével.
Forrás: Rihanna tudatossága kifejezetten meglepett minket, hiszen nem éppen az állatvédelemről és egészséges életvitelről híres. Mégis a natúrkozmetikumok mellett tette le a voksát, saját márkája pedig, a Fenty Beauty állatkísérlet-mente, vannak vegán termékeik, és nagy erőfeszítéseket tesz a brand, hogy a gyártás és a csomagolás is minél környezetbarátabb legyen.
Forrás: Kate Hudson 42 évesen még mindig olyan a bőre, mint egy kislánynak, és a legnagyobb örömünkre ő is natúr termékeket használ.

Kedvenc sztárjaink, akik a natúrkozmetikumokra esküsznek

A sztárokra sokszor irigykedve nézünk nem csak a tehetségük, hanem a szépségük miatt is. Nem csoda, hiszen sokan közülük natúrkozmetikumokkal tartják magukat formában.