Galéria
Forrás: Audrey Hepburn pózol az Álom luxuskivitelben forgatásán 1961-ben.
Forrás: Don Johnson és  Philip Michael Thomas a Miami Vice divatdiktátor párosa örökre a más szintre emelte az öltönyviselést. Itt éppen 1985-öt írunk!
Forrás: Grace Kelly esküvői ruhája 1956-ban, azona napon a Grácia hercegné nevet kapta, hiszen III. Rainer monacói uralkodó herceghez ment hozzá.
Forrás: Tipikus 70-es évek: Diane Keaton és Woody Allen az Annie Hall forgatásán. Diane Keaton azóta is divatikon.
Forrás: MTV-díjkiosztó
1984
Forrás: MC Hammer berobbannásával 1990-ben a bronxi utcai divat és az afroamerikai popkultúra új divathulláma indult el.
Forrás: Diana hercegné 1994-ben ebben a Christina Stambolian ruhában örökre bevésődött az emlékezetünkbe: minden benne van a megjelenésében, ami a walesi hercegnét jellemezte és amire minden nő vágyott ta 90-es években.
Forrás: 2Pac-ről nem sokkal halála előtt készült ez a kép 1996-ban. Nagyon sikeres rapper volt, igazi divatikon, és a halálával (lelőtték az utcán) az amerikai bandaháborúk egyik jelképé is vált. A fejpántja megint divat! Vagy még mindig?
Forrás: Lánycsapatok, fiuúbandák aranykora volt a 90-es évek. A Spice Girls sikere végigsöpört Európán, olyannyira, gogy a brit zászlót a legmenőbb kiegészítővé tették.
Forrás: Az a bizonyos merész Versace Jungle Dress, amelyben istennőként festett Jennifer Lopez 2000-ben, és amelynek idén elkészítették a 20 éves évfordulóra az újabb változatát.
Forrás: Bár a farmer sosem megy ki a divatból, Britney Spears és Justin Timberlake full denim szettje megértette velünk, hogy nincs olyan, hogy túl sok farmer.
Forrás: És még egy Britney villanás: mindig is tudtuk, hogy badass, de hogy ennyire? A 2001-es MTV Video Music Awards-on megmutatta, hogy a kigyó a legmenőbb kiegészítő a színpadon.
Forrás: A popkultúra egyik legismertebb képe ez, amikor Justin Timberlake letépte Janet Jackson melléről a lakkbőr ruhát. Ez 2004-ben a Super Bowl Half Time Show-ja volt egyébként.
Forrás: Borat, azaz Sacha Baron Cohen így érkezett 2006-ban Cannes-ba. A férfi úszódressz Boratnak köszönhetően fogalommá vált és mémek milliónak inspirciója lett.
Forrás: Lady Gaga feltűnési mániája akkor vált egyértelművé, amikor a 2010-es 2010 MTV Video Music Awardsra tetőtől talpig nyers húsba öltözve érkezett meg. Erre ma is csak azt tudjuk mondani, hogy fúúúúúúj! Viszont az egész világ megjegyezte végre a nevét.
Forrás: Majdnem nagy királyi balhé lett abból, hogy Beatrix yorki hercegnő ezzel a kalapnak nevezett fejdísszel nagyobb figyelmet vont magára Vilmos és Katalin esküvőjén, mint maga a menyasszony. (2011) Ez aztán a masni, igaz?
Forrás: Barack Obama nem csak abban szerzett elsőbbséget a történelemben, hogy ő lett az USA első színesbőrű elnöke. Ő volt az első olyan elnök Amerikában, aki férfiak millióinak lett az öltözködésben is a példaképe.

Ikonikus ruhák, amelyek meghatározták a divatot

Madonna saját magáról rendez filmet - olyan botrányos részletek is lesznek a moziban, amiket eddig titkolt. A legnagyobb kérdés azonban, hogy ki játszhatná el a popkirálynőt hitelesen?