Galéria
Forrás: 2018-ban a nők szexuális zaklatása és a szexizmus ellen küzdő Time's Up mozgalom minden tagja feketében jelent meg a vörös szőnyeges eseményeken. Katalin nem jelenhetett meg feketében a BAFTA-n, mert azzl állást foglalt volna, de ehez a csodás méregzöld ruhához fekete övet vett, hogy kifejezze támogatását a mozgalom felé.
Forrás: Ezt a nyakláncot rengetegszer viseli Meghan Markle, az Edge of Ember márka Visionary Charm nevű nyaklánca a megvéd a negatív emberektől, támadásoktól és szerencsét hoz. Meghan talizmánként viseli ezt a szép aranyékszert. Egy videókonferencián is ezt viselte nem sokkal azelőtt, hogy bejelentették, elhagyják a királyi családot.
Forrás: Beatrix yorki hercegnő 2018-ban többször is használta ezt a táskát, amin ez a felirat áll: Be Cool Be Nice (Legyél menő, legyél kedves), ami a zaklatás elleni, megfélemlítés elleni kampány szlogenje. Ennek a mozgalomnak a képviselője Beatrix azóta is.
Forrás: II. Erzsébet egészen egyszerűen azt a brosst vette fel, amit Michelle és Barack Obamától kapott – amikor Donald Trumppal találkozott. Van humora a királynőnek, nem igaz? 
Forrás: Meghan Markle 2019-ben a nemzetközi nőnapon Adwoa Aboah, Annie Lennox, és más feminista aktivisták társaságában egy nyilvános beszélgetésen vett részt, méghozzá fehérben, ami a szüfrazsettek színe volt.

5 alkalom, amikor a brit királyi család fontosat üzent a ruhájával

Lesz-e béke valaha is a királyi családban?