Galéria
Forrás: MÁDARA
Ragyogást és energiát adó arcápoló olaj
(30ml)

A 9 ritka és értékes száraz olajt tartalmazó koncentrátum ragyogóan fiatallá és sugárzóvá varázsolja a bőrt.
A fekete áfonya, törpemálna és vörös áfonya magjaiból származó olajok vitaminban és antioxidánsban rendkívül gazdagok, ami jól kiegészül a fekete szeder, fekete kömény és petrezselyem magolajok revitalizáló hatásával, és mindez körül ölelve a bőr finomságáért és puhaságáért felelős tök, borrágófű és arany jojoba magolajok jótékony hatásával.
Ez a száraz olaj koktél szinte azonnal felszívódik a bőrön, ezáltal serkenti a természetes regenerálódást és hidratálást, elősegíti a környezetből származó szennyező anyagok és a stressz okozta ártalmak semlegesítését és újjáéleszti a bőrt. Különösen hatásos: fakó, fáradt, igénybevett, fénytelen, rugalmatlan és feszes bőrtípusok esetén, vagy az öregedés első jeleinél.

Eredeti ár: 15999 Ft
A kupont ITT találod.
Forrás: BIODERMA
Hydrabio
Perfecteur hidratáló krém
SPF30
(40ml)

Bioderma Hydrabio Perfecture hidratáló krém SPF30 - Mélyhidratáló krém bármely bőrtípusra. Kiváló sminkalap. 

Eredeti ár: 6399 Ft
A kupont ITT találod.


Forrás: AHAVA
Holt-tengeri Osmoter
szemránc szérum
(15ml)

Hatékonyan csökkenti a szemek körüli ráncokat és sötét karikákat, valamit gátolja a szemek alatti táskásodást. A friss tekintetekért használja minden reggel és este. Kétszer simítsa át a bőrt az applikátorral, majd ujjbeggyel dolgozza a bőrbe a szérumot felszívódásig. Szemészetileg tesztelt, illatanyag- és parabénmentes. Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.Eredeti ár: 13.799 Ft
A kupont ITT találod.

Forrás: Just Browsing Brush-On Styling Mousse 16 órán át tartó szemöldökformázó, amely a legdúsabb szemöldököket is megszelídíti. A mini applikátor segítségével könnyű a természetes színek felvitele. Ellenáll az izzadtságnak és a páratartalomnak. Vízálló. Szemorvosok által tesztelt.

Eredeti ár: 7500 Ft
A kupont itt találod.

Forrás: Magic Pencil - Többfunkciós ceruza

Ez krémes színű ceruza abszolút pontos alkalmazást tesz lehetővé - akár árnyékoláshoz, keveréshez más színekkel, akár vonalvezetéshez. Összetétele hatékony viaszok és bőrpuhító anyagok tökéletes kombinációjából áll - az optimális színszállítás és a friss megjelenés érdekében.

Eredeti ár: 2600 Ft
A kupon ITT található.
Forrás: A Douglas kollekció szemhéjfesték bázisa elengedhetetlen a tökéletes sminkhez! A szuperkrémes formula könnyedén felkenhető, optimális alapot teremtve a kedvenc szemhéjfestékhez. Megakadályozza a szemfesték morzsolódását és elmosódását, így a smink egész nap tökéletes. Rögzíti a választott színt, és ezen az alapon még intenzíveb lesz a hatás.

Eredeti ár: 1700 Ft
A kupont ITT találod.
Forrás: Ez a sokoldalú ecset használható a bármely poralapú, folyékony vagy krémes állagú termékkel.

Eredeti ár: 12100 Ft
A kupont ITT találod.

Forrás: Az Yves Rocher kutatói bemutatnak egy új gyöngyhatású alapozót, élénkítő hatással. A gyöngyhatás optikailag korrigálja a bőrt, biztosítva így az arc fiatalos megjelenését. A gyöngyhatásnak köszönhetően az alapozó tökéletes hatást nyújt, elfedve az apróbb hibákat. Az eredmény hibátlan és ragyogó arcbőr.

A termék finom textúrájának köszönhetően nem nehezíti el az arcbőrt, nem ül bele a ráncokba és friss kinézetet kölcsönöz.

Eredeti ár: 6490 Ft
A kupont ITT találod.

 


Forrás: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler Szempillaspirál - lenyűgöző ívelést és gyönyörű, tiszta dússágot nyújt. Hosszan tartó ívelés az újszerű tekintetért.

Eredeti ár: 12200 Ft
A kupont ITT találod.
Forrás: Moisture Surge Pop Triple Lip Balm

Egy sokoldalú ajakápoló, amely természetes csillogást és halvány színt kölcsönöz. Három különböző rétege akár 72 órán át hidratál és azonnal kisimítja a finom vonalakat az ajkakon, selymes, kényelmes érzetet hagyva maga után.

Eredeti ár: 8400 Ft
A kupont ITT találod.

Fiatalító hatású bőrápolók és sminktermékek, amiket meg fog hálálni a bőröd

Nyerd vissza arcbőröd fiatal üdességét és természetes ragyogását ezzel az alig tíz perc alatt elkészíthető sminkkel.