Galéria
Forrás: Egyedi kötött, horgolt, szőtt és makramé technikával készült kiegészítők divat, lakberendezés és baba témakörben.

További részletek ITT.
Forrás: A Plié Collection csapatát Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófi alkotja, melyben Dalma, - aki a MOME-n szerzett diplomát - tervezi a ruhákat, Zsófi pedig a vállalat egyéb területeiért felel. 3 pillérre épülően szolgálják a nők öltözködési igényeit: A Plié szezononként bővülő kollekciójában a hétköznapi ruhatárhoz készítenek alapdarabokat. 

További részletek ITT.
Forrás: A CAMOU márka Fehér Beatrix divattervező elgondolásai alapján született 2005-ben.
„Inspirációim, képeim a városi környezetből vagy a természetből származnak és a belőlük alkotott mintázatok szitanyomással, digitális technológiákkal kerülnek fel a ruhákra és a kiegészítőkre."

További részletek ITT.
Forrás: A tervező természetes alapanyagok, selyem, gyapjú, alpaca, pamut fonalak felhasználásával készít kézi szövésű sálakat, kendőket, párnákat. Általában kézzel festett, egyedi luxus fonalakkal dolgozik. Minden termékem egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

További részletek ITT.
Forrás: A T.R.I.S. 2019 novemberében jött létre a F-ACE CON Kft. cég alatt. Fontos számukra a fenntartható magyar divat, éppen ezért igyekeznek gyártásuk során minimalizálni a textilhulladékot, és a maradék 5% hulladékból designer patchwork termékeket gyártanak, valamint vászontáskákat. Nem tömeges termelést végeznek, hanem kifejezetten utánrendelés alapján gyártanak és terveznek. Kizárólag hazai textil kereskedelemből szerzik be az anyagaikat és szintén magyar varrodákkal és szakemberekkel dolgoznak.

További részletek ITT.
Forrás: Egyediség fontos a tervező számára ezért kis kapszula kollekciókat készítek,de sokszor csak egy darab termék készül.

További részletek ITT.
Forrás: "Szerencsés vagyok, mert bejártam a világot, így volt alkalmam több tucat kultúrával és ízléssel megismerkedni. Olyan anyagokhoz és formákhoz kerültem közel, amelyeket idehaza sosem találnánk meg egy bolt polcain, viszont hiba lenne kihagynia egy öltözködni és megjelenni szerető nőnek."

További részletek ITT.
Forrás: Bőrből készült, egyedi, kézműves darabok. A tervező elsősorban minimalista, letisztult, könnyed vonalvezetésű tárgyakat készít, melyek különleges alkalmak mellett, a hétköznapokban is megállják a helyüket.
Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló darabot, egyedi megrendeléseket is vállal!

További részletek ITT.
Forrás: A Kinga Kovacs ruhák a klasszikus, vintage stílusból építkeznek, melyek egy modern, időtálló formában kelnek életre a tervező által. A játékos, fiatalos, színes, könnyed ruhák, a gondosan kiválasztott, első osztályú - öko-tex anyagoknak és újrahasznosított textileknek, illetve a klasszikus, minimalista szabásvonalaknak - legtöbbször a zero waste technikát alkalmazva - köszönhetően egy letisztult hatást adnak.

További részletek ITT.
Forrás: "Imádom a hernyóselyem szépsége által adott lehetőségeket, sálakat, kendőket tervezek és festek. Kézi festéssel női pólókat is festek, amelyek mosógépben moshatók."

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 őszi darab, amit akár télen is felkaphatsz

Reméljük még jó sokáig élvezhetjük az indián nyár melegebb napjait, hogy aztán kényelmesen átsuhanjunk abba az igazi őszbe, ami az elmúlt években sajnos olyan rövidre sikerült.