Galéria
Forrás: Egy jobb minőségű kabátot sokszor igencsak borsos áron mérnek, pontosan ezért érdemes nyitott szemmel járnod és ha úgy van a címkékre is pillantást vetned. Egy minőségi textúrából készült kabát ugyanis hosszú éveken át a gardróbod alapdarabja lehet.
Forrás: Farmerból sosem lehet elég, így ha már unod a silány minőségű darabokat, akkor szánj egy kis időt rá és könnyen lehet, hogy feleannyi pénzért egy szuper tervezői darabra is rakadsz.
Forrás: Mivel éppen minden menő, ami retró, így nem is kérdés, hogy a legjobb darabokat a vintagere szakosodott oldalakon és boltokban találod, de vannak olyan minőségi márkák, akik időtálló darabjai jó befektetések lehetnek számodra hosszú évekre.
Forrás: A használt cipő persze már vékony jég, éppen ezért három olcsóbb darab áráért, inkább vegyél egy jobb lábbelit, már csak azért is, mert így az elkövetkezendő évekre is letudod az újabb cipővásárlás felesleges köreit.
Forrás: Sokkal menőbb ha a pólód valóban abból az évtizedből származik, ami éppen most második virágkorát éli és ami azt illeti a választék is sokkal színesebb lehet.

A férfi stílusa: 5 vintage darab, amit bármikor megéri beszerezned

A fenntartható divat rejtelmeibe férfiként is nyugodtan belevetheted magadat.