Galéria
Forrás: Az örök kérdés, hordjuk, vagy sem? Bár mi azt gondoljuk, hogy ha te komfortosan érzed magad egy mini darabban, akkor nincs is kérdés. Viszont érdemes szem előtt tartanod, hogy elsősorban a hosszú, formás lábak azok, amikhez leginkább passzol a miniszoknya, ami nagyon jól hangsúlyozza a karcsú alakot. 
Forrás: Keskeny felsőtesthez, a kicsit nőiesebb csípő, fenék és comb esetében legtökéletesebb választás. A magasabb felsőbb rész segít abban, hogy kihangsúlyozd derekat karcsúbb vonalait, és bár a lefelé szűkülő fazon is szóba jöhet, de azért előtte gondold át, hogy mennyire kényelmes abban sétálni.
Forrás: Természetesen a vékony lábak itt is előnyt jelentenek, viszont ha van egy kis hasad, amit esetleg elrejtenél, akkor ez a legtökéletesebb fazon a számodra. Utóbbi esetében, csupán az anyahasználatra kell figyelned: válassz olyan vékonyabb anyagokat, amiknek van egy kis esése, kicsit lágyabbak, hiszen ezek vékonyítanak és optikailag nyújtanak is.
Forrás: Ha kicsit erősebb vagy mellben, vagy éppen nem vagy elégedett a hasaddal és a csípőddel, akkor a midi- és a maxi fazon között nyugodt szívvel válogathatsz. A derékvonal legyen kicsit egyszerűbb, enyhén bővülő fazon, laza anyagokból, amiknek van egy kis esése. Illetve a képen is látható, lefelé szélesedő kiadásokat is kipróbálhatod - mindez a ruhák esetében is igaz.

Találj rá a tökéletes darabra: Szoknyatrendek különféle alkatra

A megannyi trend között sokszor könnyű elveszni és nem is mindig a szerteágazó stílusok jelentik a legtöbb gondot, hanem a komfort érzete, vagy éppen hiánya, amit egy-egy ruha adhat.