Galéria
Forrás: Az egyik nagy kedvence a Ray-Ban Wayfarer II Classic. Először 2019-ben, Wimbledonban szúrták ki őt ebben a darabban, ami többféle színben, elegáns, lekerekített kerettel kapható.
Forrás: Ár: 52.990 Ft - itt!
Forrás: Katalinnak persze több Ray-Ban darabja is van. A másik kedvence ez az összecsukható kiadás, ami amellett, hogy stílusos, még praktikus is.
Forrás: Akciós ár: 35.170 Ft - itt!
Forrás: Katalin év elején, a hivatalos karibi körútjuk során 8 nap alatt összesen 17 ruhát viselt, de mindössze csak két napszemüveget vitt magával. Az egyik ezek közül a Finlay Henrietta nevű modellje volt.
Forrás: Ár: ~ 73.500 Ft - itt!
Forrás: Harry felesége többször mutatkozott már ebben a 22 karátos arannyal bevont Linda Farrow darabban.
Forrás: Ár: ~ 360 ezer Ft - itt!
Forrás: A Le Specs elérhető árkategóriában mozgó darabja akkora siker volt, hogy amikor Meghant először csípték el benne a fotósok, szinte azonnal elkapkodták az összes napszemüveget a boltok polcairól a vásárlók.
Forrás: Ár: ~ 27 ezer Ft - itt!
Forrás: Nem meglepő módon Meghan is több fazonért rajong. Katalinhoz hasonlóan ő is szereti a londoni Finlay darabjait. Neki például a Percy típus a nagy kedvence.
Forrás: Ár: ~ 74 ezer Ft - itt!
Forrás: Anna brit királyi hercegnő és Mark Phillips második gyermeke előszeretettel hordja ezt a Illesteva 'Leonard' fantázianév alatt futó napszemüveget.
Forrás: Ár: ~ 77 ezer Ft - itt!
Forrás: Vilmos és Harry unokahúgának egyik nagy kedvence a Mr. Boho márka Jordaan típusú darabja.
Forrás:

Bár a hercegnő kedvence éppen most nem kapható, azért még így is egész szép árnyalatok és ötletek közül válogathatsz.

Ár: ~ 25 ezer Ft - itt!


Ezért a 8 napszemüvegért rajonganak a brit királyi család hölgy tagjai

Egy igazi stílusikon volt, és még manapság is simán elleshet tőle bárki néhány öltözködési tippet. Ezúttal kedvenc napszemüvege lett nagyon divatos.