Galéria
Forrás: Franziska szerint a vendéglátásban rejtőzik valami igazi varázslat: a hozzávalók aprólékos kiválasztásában, egy hangulat térbe való átültetésében, egy maradandó íz létrehozásában, a régi könyvekből merített inspirációkban és természetesen egy közösség megteremtésében, amely miatt újra és újra visszatérünk egy specialty kávéra és mogyoróvajas pirítósra.

Már a pesti oldalon is élvezhetjük a vendégszeretetüket és a csodás ízeiket. 
Forrás: A Duna budai oldalán található Felix Kitchen&Bar két éve kényezteti vendégeit már a korai órákban is. A teraszról elénk táruló csodálatos panorámát reggelikkel és kiadós brunch ételekkel koronázzák meg. A szezonális smoothie bowl nem csak szemet gyönyörködtető, de tökéletes választás azoknak, akik a superfoodos napkezdésre esküsznek, míg a sós reggeli szerelmeseinek az avocado toast, vagy a klasszikus angol reggeli lehet tökéletes választás. Emellett több egészségtudatos és vegetáriánus opció közül is válogathatunk.
Forrás: A Mester utcában található kerékpárbolt és szerviz mellé kialakított kávézóba mindig örömmel térünk vissza, ha elkél a koffeinlöket vagy a fékszervíz, esetleg egy kis brooklyni hangulatra vágyunk. De a croissant-juk sem utolsó!
Forrás: Ha még mindig kételkedsz az élet szépségében, térj be egy eperhabos képviselőfánkra a Múzeum körúton található MINDENEM brunch-étterembe, ahol diétásabb fogásokat, mint a búzafűlé is megtalálsz. Kérdés, hogy ellen tudsz-e állni ezeknek a csodáknak?

Négy szuper brunchozó hely Budapesten

Mai válogatásunkban kedvenc budapesti teraszainkat mutatjuk be, a kisebb, csendesebb kávézóktól a kultikus találkozóhelyekig, amikben az a közös, hogy imádjuk náluk indítani a napot.