Galéria
Forrás: Angelina Jolie harmadik férje volt Brad Pitt, de előtte már két szuper tehetséges színésztől már elvált: Jonny Lee Millertől és Billy Bob Thorntontól.
Forrás: Jennifer Aniston első férje Brad Pitt volt, második férjétől, Justin Theroux-tól 4 éve váltak el.
Forrás: Kate Winslet első férje Jim Threapleton volt, a második Sam Mendes, 2012 óta pedig Edward Abel Smith.
Forrás: Scarlett Johansson 3 évig volt Ryan Reynolds felesége, elváltak, majd a francia színészhez, Romain Dauriachoz ment hozzá, akitől 2017-ben vált el. 2020 óta Colin Jost felesége és idén augusztusban született meg első közös gyermekük, Cosmo.
Forrás: Drew Barrymore 2016-ig háromszor vált, ők voltak a férjei időrendi sorrendben: Jeremy Thomas, Tom Green, Will Kopelman.
Forrás: Johnny Depp, csak kétszer volt házas, Lori Anne Allison és Amber Heard volt a felesége, érdekesség, hogy akivel legtöbb ideig élt együtt (14 évig), és akivel közös gyerekeik is vannak, Vanessa Paradis nem volt a felesége.
Forrás: Kim Kardashian első férje Damon Thomas, második férje pedig Kris Humphries volt. Kanye Westhez 2014-ben ment feleségül, és ha hinni lehet a pletykáknak, már biztos, hogy külön utakon folytatják majd tovább.
Forrás: Jennifer Lopez most Ben Affleck-tel jár, ám előtte Ojani Noa, Cris Judd, Marc Anthony felesége volt, Anthonytól 2014-ben váltak el.

Sztárok, akiknek többször sem jött be a házasság

Megszólalt Johnny Depp testőre is, aki azt állítja, hogy a színész exfelesége csak egy kavarógép.