Galéria
Forrás: A termékek annyira limitált darabszámban készülnek, hogy általában maximum 10 darab kerül ki a tervezőműhelyből, ezzel is biztosítva a valódi egyediséget!

További részletek ITT.
Forrás: Egy 2013 óta működő, a nosztalgiára és a kevesebb több elvére épült kortárs ruhamárka. Termékeik letisztult,minőségi anyagból készült, örök darabok így bárki ruhatárának alapdarabjai lehetnek.

További részletek ITT.
Forrás: Varga Liza, a Lise.the.brand márka tervezője és tulajdonosa. Akinek nem csak az a fontos, hogy olyan örök darabokat tervezzen, amik évek múltán se veszítenek vonzerejükből, hanem hogy a nőies szabásvonalak mellett kényelmes is legyen a megálmodott ruha viselője számára. 

További részletek ITT.
Forrás: 2013 óta vannak jelen a magyar piacon és a jó minőségű anyaghasználat mellett, külön figyelmet fordítanak arra, hogy kényelmes jól kombinálható darabok szülessenek. Azoknak a modern nőknek ajánlják márkájukat, akik a hétköznapokban sportosan, de mégis nőiesen szeretnek öltözni.

További részletek ITT.
Forrás: Böcsödi Krisztina, a 2020 márciusa óta létező Sophia Olivia márka megálmodója. Célja az egyediség és a minőség mellett a hordhatóság!

További részletek ITT.
Forrás: A kollekcióikat olyan nők inspirálják, akik tudják, mit akarnak, valamint minden helyzetben "nagybetűs nők" tudnak maradni.

További részletek ITT.
Forrás: A Lindamelinda divatfilozófiája az innovatív dizájn és a tartós stílus egyensúlyban tartása. A letisztult, klasszikus stílusjegyben alkot, az „örök darabok” híve.

További részletek ITT.
Forrás: A Gabo Szerencses márka darabjai az időtálló, tudatos design jegyében készülnek, amelyek közös jellemzője, hogy kihangsúlyozzák a női szépséget, eleganciát. Ruhái és kiegészítői átgondolt, vagány és trükkös szabásúak , különleges alkalmakkor vagy hétköznapokon is hordhatóak.

További részletek ITT.
Forrás: A Myrdin szalon egyedi esküvői és alkalmi ruha kollekciókat gyártanak. Méretre szabva készítik el a megálmodott finom szabásvonalú, nemes anyagból készült ruhákat.

További részletek ITT.
Forrás: Hagyományos kékfestő eljárással, régi nyomódúcokkal, indigóval illetve pozitív mintázással, kézzel készítenek készítenek mai, modern, hordható ruhadarabokat és kiegészítőket.

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 szuper ruha a nyári napokra

Sokszor érezheted úgy magadat, hogy bár az összes fellelhető, piacon megtalálható trend előtted hever, mégis valami hiányzik belőlük. Nem mellesleg pedig ki szeret szembesétálni egy nap akár többször is ruhája tökéletes másával?! Segítünk abban, hogy még egyedibb legyél idén nyáron, az InStyle #vegyélhazait összeállításával!