Galéria
Forrás: A SALT OF THE EARTH krémdezodorok 100% természetes összetevőket tartalmaznak, mint például a shea vaj és kókuszolaj. A formula hosszan tartó védelmet biztosít, nem hagy fehér foltot, és használata alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára is.

A krémdezodorok csomagolása műanyagmentes, címkéi pedig újrahasznosított komposzt alapanyagú papírból készültek.

További részletek ITT.
Forrás: Ez a többszörösen díjnyertes dezodor már
utazó méretben is kapható, így bárhova magaddal viheted.

A SALT OF THE EARTH kristálydezodorok a természetes  közönséges timsó (potassium alum) felhasználásával készülnek. Ez a természetes só egy láthatatlan ásványi sóréteggel akadályozza meg a baktériumok szaporodását és a kellemetlen szagok keletkezését.

Minden termék három változatban: CFC mentes (halogénezett szénhidrogén) és hajtógáz nélküli spray, golyós dezodor és utazó méretű spray formájában kapható.

További részletek ITT.
Forrás: Ez a bőrhöz gyengéd - alkohol, alumínium, triklozán, és parabénmentes golyósdezodor egy biztonságos védelmet nyújt.
Természetes hatóanyagokkal csökkenti az izzadást és az azzal járó kellemetlen szagokat. Hatására csökken az izzadság mennyisége, továbbá hatástalanítja az izzadságszagért felelős baktériumokat. Holt-tengerből nyert természetes magnéziummal. Hypoallergén, érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.

További részletek ITT.
Forrás: Egy frissítő dezodor a Shiseido innovatív Scent Neutralizing System hatóanyagaival, amelyek hatékonyan kontrollálják az izzadást és a kellemetlen illatokat, és órákon keresztül biztonságot nyújtanak. Gyorsan szárad, lágy és frissítő érzetet hagy maga után.

További részlete ITT.
Forrás: Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és a menta illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.

További részletek ITT.

Izzadásgátlás természetesen - kellemetlen foltok nélkül

Egyszerű életmódbeli változtatások segítségével is megelőzhető, vagy csökkenthető a hónalj izzadása és a szagok intenzitása. Mutatjuk, mire figyelj oda!