Galéria
Forrás: A Kos mindig is nagyon társasági ember és szereti kontrollálni a dolgokat, így a stresszt is, általában érzed, mikor kell kicsit kiszabadulni, barátokkal lenni, társasozni, túrázni vagy csak együtt vacsorázi. Ha feszült vagy, nem maradj egyedül.
Forrás: Egyedül tudod jobban átgondolni a dolgokat és kifújni magad. Maradj otthon, nyugiban, csendben vagy a kedvenc zenéiddel, italoddal. Ha túl zajos a család egy hosszú, magányos séta jót fog tenni.
Forrás: Felfedező és kíváncsi alkat vagy, ezért muszáj valami oylat csinálnod, ami új és érdekes. A hegyi túrázást, szép új helyek felfedezését ajánljuk. A kaland kapcsol ki igazán!
Forrás: A Rák jegyűek a szeretteik, családtagjaik közelében érzik kiegyensúlyozottnak magukat. Ha stresszes vagy, hívd át a tesódat vagy a legjobb barátnődet, és beszéld ki magadból a problémákat.
Forrás: Új élményekre, friss levegőre van szükséged a friss és pozitív gondolatokhoz. Menj úszni, biciklizni, görkorizni, próbálj ki valami új sporotot, a kihívás is eltereli a gondolataidat.
Forrás: A tökéletesre való törekvésed egyben a legjobb és legrosszabb tulajdonságod, ugyanis ez okoz a legtöbb feszültséget is neked. Mindent analizálsz, kell az agyadnak valami, ami totálisan más "üzemmódra" kapcsol: az inetellektuális programok pont ilyenek. Fotókiállítás, galérialátogatás, művészfilmek kellenek neked.
Forrás: A Mérlegeknek nehéz túlélni, ha munka-magánélet egyensúly felborul, ezért ilyenkor olvass, olvass, olvass! Bármit, ami leköt, szórakoztat!
Forrás: Az élet nehézségei nagyon mélyen érintenek, Skorpióként rendkívül érzékeny alkat vagy, és nehéz kizökkenteni téged a rossz hullámból: mivel szereted az érdekes, furcsa sztorikat, így kutass fura estek után a neten, dokumentumfilmeket is kereshets érdekes életekről, hivatásokról – ezek kilendítenek a depresszióból.
Forrás: Csakis a tánc és a mozgás tud kirángatni a stressz okozta mélyságekből. Akár otthon egyedül, akár társasággal, vágj bele!
Forrás: A Bakok szeretik a kereteket, a megszokásokat, ha minden szépen követhető, kiszámítható. Megnyugtathat, ha elkezdesz tervezgetni és ezt papírra is veted!
Forrás: A Vízöntőknek a spontaneitás kell. Ne tervezgess, csak indulj el a barátaiddal, biciklivel fedezzétek fel a környéket, egyetek ott, ahol nem szoktatok, bármi feldob, ami kalandos és új.
Forrás: A Halak mélyen alászállnak a sötét gondolatoknak, szeretnek tépelődni mindenen, meg kell tanulniuk meditálni, elengedni, csendben magukban letisztázni a dolgokat – ehhez nyugalom és csend kell. A jóga lehet az egyik legfontosabb stresszűző módszered.

Így űzd el a stresszt a csillagjegyed szerint

A könyvolvasás vagy egy spontán kirándulás való neked, ha túl feszült vagy? Lehet kísérletezni, de most talán picit segíthetünk a döntésben!