Galéria
Forrás: Az iS CLINICAL® klinikailag bizonyított arctisztítója a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült: kamillavirág-kivonat, tigrisfű (Centella asiatica), cukornádkivonat, fehér fűzfakéregkivonat. Az egyik leghatékonyabb arctisztító a kozmetikaiparban, használatával a bőr egészsége látványosan javul. Kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül használható.

Megtalálod a Beautypontban!
Forrás: Ez a gazdag összetevőjű mélytisztító a nyers méz, a méhpempő és a propolisz erejével hatékonyan tisztítja, hidratálja és fiatalítja az arcbőrt. Rajongani fogsz érte!

Keresd a Beautypontban!
Forrás: Habzó arctiszító zselé, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, ami pattanásokat okozhat a tiszta, kiegyensúlyozott bőrön. Kékes formulája csökkenti a kemény víz szárító hatását. Textúrája elég kíméletes még a legérzékenyebb bőrhöz is. A moringa kivonat tisztítja a bőrfelszínt és eltávolítja a szennyeződés részecskéit, a gyöngyvessző kivonat mélytisztító tulajdonságú, a keserűnarancs virág víz puhítja a bőrt.

További részletek ITT.
Forrás: Az Erborian fekete szappan különlegesen finom, növényi eredetű tisztító bázissal van kialakítva, gyöngyházakkal és a tisztító és mattító hatásáról ismert fasznénnel dúsítva.

További részletek ITT.
Forrás: A legjobb megoldás a puha, hidratált bőrérzet visszaállításához. Ez az arctisztító krém vízililiom kivonattal kényezteti a bőrt, miközben eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Az arcbőrre felvíve krémes, könnyen leöblíthető habbá alakul át, amelyet lemosva nem marad más utána, csak a tiszta és puha arcbőr.

További részletek ITT.
Forrás: A Bioderma Sensibio H2O AR arctisztító micellás víz tökéletesen tisztítja az arcbőrt, csökkenti a bőrpírt és megelőzi a kialakulását, nyugtatja és csökkenti az arcbőr érzékenységét, megbízhatóan eltávolítja a sminket.

Megtalálod valamennyi patikában.

Arctisztítás bőrtípus szerint - Így lesz üde a bőröd nyáron is!

Mindenkinek szüksége van egy megbízható arctisztítóra. Eláruljuk, mire figyelj oda, segítünk a választásban!