Galéria
Forrás: Az anyám nyakán két főszereplője, Sarah Jessica Parker és Matthew McConaughey között még csak barátságot sem lehetett feltételezni, nem hogy szerelmet. Annyira nem passzoltak a filmben, hogy nem is lehetett olyan igazán örülni, mikor összejöttek.
Forrás: Ginny és Harry szerelme a könyvekben annyira egyértelműen nagy volt, a filmekből azonban ez kicsit sem jött le. Inkább olyanok voltak, mintha testvérek lennének.
Forrás: Constance Wu és Harry Golding párbeszédeiből sem jött át a szerelem, és a testbeszédük is inkább azt mutatta, hogy túl akarnak lenni a filmen, mint azt, hogy olyan nagyon beleélnék magukat a romantikus jelenetekbe.
Forrás: Natalie Portman és Hayden Christensen alapból nem igazán a szerelmes nagy jelenetek nagy művészei, de a Star Warsban Anakin és Padmé között kevesebb kémia volt, mint két szobor között.
Forrás: Bár Leonardo DiCaprio a 21. század egyik legnagyobb filmes alakja, azt még ő sem tudta elhitetni a nézőkkel, hogy tényleg szerelmesek egymásba A Nagy Gatsby című filmben partnerével, Carey Mulligannel.
Forrás: Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow számos Marvel-filmben szerepelt együtt, de egyikben sem sikerült átadni a szerelmes karaktert. Egy internetes szavazás szerint őket volt a legrosszabb nézni a filmes párok közül.

Híres mozis párok, akik között láthatóan egy kevés kémia sem volt

Nem véletlenül volt mindegyiknek sok évada...